- Üniversitelilere narkotik eğitimi

Adsense kodları


Üniversitelilere narkotik eğitimi

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
ehlidunya
Thu 14 July 2011, 01:02 am GMT +0200
Üniversitelilere narkotik eğitimi

 Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) ve İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucuyla mücadelede gençlerin eğitimi için özel bir protokol imzaladı.
Protokol imza töreni Yıldız Teknik Üniversitesi Yıldız Kampüsü'nde gerçekleştirildi. İmza töreninde konuşan YTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Yüksek, madde bağımlılığının sadece Türkiye için değil dünyanın en büyük problemlerinden biri olduğunu söyledi. Yüksek, problemin çözümü için ise gençlerin eğitilmesi ve uyuşturucunun zararları konusunda bilgilendirilmesi gerektiğine vurgu yaptı. Prof. Dr. Yüksek, şöyle konuştu: "Madde bağımlılığı dünyanın en büyük problemi ve çözümü sadece emniyet tedbirleriyle mümkün değil. Yaptığımız protokol çerçevesinde gençliği bilinçlendirecek seminerler, sempozyumlar düzenleyeceğiz."

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü adına protokole imza atan Birinci Sınıf Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ise konuşmasında Türkiye'nin uyuşturucuyla mücadele konusunda oldukça ileri düzeyde olduğunu söyledi. Protokol kapsamında, İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Madde Kullanımını Önleme ve İzleme Büro Amirliği, gençleri bağımlılık yapan maddelere karşı bilinçlendirecek. Narkotik polisleri düzenleyecekleri çok sayıda konferans ve destekleyici çalışmalarla gençleri uyuşturucu maddelerin zararları ile ilgili bilgilendirecek

yeniasya