- Üniversiteden işsiz mezuna 1000 lira maaş

Adsense kodları


Üniversiteden işsiz mezuna 1000 lira maaş

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Tue 17 July 2012, 12:06 pm GMT +0200

Üniversiteden işsiz mezuna 1000 lira maaş

Yeni eğitim döneminde faaliyete geçecek olan Nişantaşı Üniversitesi, mezun gençlerin işsizlik kâbusuna çözüm buldu. Üniversite, mezuniyet sonrasında işe giren öğrencilerinin işsiz kalması durumunda, 1.000 lira işsizlik maaşı sağlayacak.

Topkapı'da 10 bin metrekarelik alana kurulan Nişantaşı Üniversitesi, 2012-2013 eğitim yılına 3 fakülte ve 10 bölümle başlayacak. Farklı sektörlerde gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda tespit edilen kalifiye eleman açıklarına paralel olarak açılması kararlaştırılan bölümler 'İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi', 'Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi' ile 'Sanat ve Tasarım Fakültesi', üniversitenin lokomotifi olacak. Üniversitenin iddialı bölümleri arasında, 'Uluslararası Ticaret ve Lojistik', 'Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği', 'Moda Tasarımı', 'Çocuk Gelişimi' ve 'Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik' yer alıyor. İlk yıl İngilizce hazırlık sınıfını okuyacak öğrenciler, ikinci yıldan itibaren tercih ettikleri 4 yıllık bölümlerde okuyabilecek. Son yıl başarı puanı belli bir ortalamanın üzerinde olanlar, ücretsiz tezsiz yüksek lisans yapabilecek

 AA

hafiza aise
Tue 17 July 2012, 01:05 pm GMT +0200
Evet ilk bakışta kulağa hoş geliyor güzel bir uygulama.Fakat bu uygulama ne kadar hayata geçirilir , hayata geçirilsede istismar edilir mi edilmez mi yaşanarak görülür.