- Umrecilerin yeni gözdesi: Yanbu

Adsense kodları


Umrecilerin yeni gözdesi: Yanbu

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
reyyan
Wed 24 April 2013, 10:08 am GMT +0200
Umrecilerin yeni gözdesi: Yanbu



Vatandaşlar artık ilk olarak Yanbu'ya uçuyor

Umre için gidilen kutsal topraklarda, Mekke ve Medine ulaşımında havaalanında bekleme çilesine maruz kalan vatandaşlar artık ilk olarak Yanbu'ya uçuyor.

Suudi Arabistan'a umre için gelenler artık Türk Hava Yolları'nın (THY) yeni kapılarından biri olan Yanbu kentinden ister Medine'ye isterse Mekke'ye karayoluyla bir kaç saat içerisinde ulaşabiliyor. Mekke ve Medine'ye olan yakınlığı ile konforlu ve hızlı hizmet veren yeni havalimanının da katkısı ile Yanbu, saatleri bulan bekleme problemi nedeniyle Cidde ve Medine havalimanlarına alternatif olarak son zamanlarda umre yolcuları tarafından sıklıkla tercih edilmeye başlandı.

İHRAM KOLAYLIĞI

Yanbu ayrıca Bedir Şehitliği ziyareti ve ihram kolaylığı konusunda da çeşitli avantajları ile umre yolcularının gözdesi olmaya başladı. Yanbu, umrecilerin saatler öncesinden İstanbul'da ihrama girme mecburiyetini ortadan kaldırıyor.

Yeni Şafak

saniyenur
Wed 24 April 2013, 01:00 pm GMT +0200
Her geçen gün umre ve hac yolcuları için yeni kolaylıklar sağlanıyor ne mutlu.

ehlidunya
Wed 24 April 2013, 03:28 pm GMT +0200
Esselamu aleykum ;Maşaallah hac ve umre gidecek müslümanları rahatlatacak bir proje inşaallah hayırlara vesile olur
ALLAh bu hizmeti  yapanlardan razı olsun

hafiza aise
Thu 25 April 2013, 05:29 pm GMT +0200
Aleykum selam ve rahmetullah ; hizmette sınır tanımıyor hacıları rahat ettirmek için kafa yorup çözümler buluyorlar. Maşallah. Hoş hacılara sorsanız ; ne kadar çileli olursa olsun hiç birinden öff duyamazsınız. Bu yolda çekilen sıkıntı kutsaldır. Onlar bile öyle özlemle anlatılıyor ki daha sonra.