- Ümmetin Suriye ve Flistin suskunluğu şaşkınlık verici

Adsense kodları


Ümmetin Suriye ve Flistin suskunluğu şaşkınlık verici

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Sat 2 November 2013, 12:40 pm GMT +0200
Ümmetin Suriye ve Flistin suskunluğu şaşkınlık verici



Dünya Müslüman Alimler Birliği Başkanı Yusuf el-Karadavi, "Ümmetin Suriye ve Flistin suskunluğu şaşkınlık verici" dedi.

Katar'ın başkenti Doha'daki Ömer bin el-Hattab Camisi'nde verdiği cuma hutbesinde, Dünya Savaş Sanatları Oyunları'nda altın madalya kazanan Yusuf'a madalya töreninde "Rabia işareti" yaptığı ve "Rabia amblemli" tişört giydiği için hakkında soruşturma açılmasına değinen Karadavi, "Mısırlı sporcunun Rabiatul Adeviyye'deki göstericilere desteğini görür görmez yönetimin cinleri tepesine çıktı. Ondan madalyasını geri aldılar. Bu davranış ahmaklıktan başka birşey değildir" dedi.

"Ümmetin bu suskunluğu şaşkınlık verici"

İslam ümmetinin Suriye ve Filistin meselesindeki tutumunu şaşkınlıkla karşıladığını dile getiren Karadavi, "İsrail Mescid-i Aksa'yı yutmak istiyor. Tüm İslam aleminin gözü önünde Aksa ihlallere maruz kalıyor ancak ümmet suskun. Ümmetin bu suskunluğu şaşkınlık verici" diye konuştu.

Karadavi, Arap ülkelerini Özgür Suriye Ordusu'na destek olmaya çağırarak, "Suriye rejimi İran'dan ve Rusya'dan silah alırken, ÖSO'ya oldukça cüzi miktarlarda yardım ulaşıyor" diyerek sözlerini tamamladı.

AA

cerendemir
Mon 4 November 2013, 01:01 am GMT +0200
Evet.Müslümanlar nerde.Düşündükleri bana dokunmasın,zarar gelmesin.Unutmasınlar Mısır da,Suriye de öyleydi.Şimdi ne haldeler.Bir Müslüman sıkıntıdaysa biz nasıl rahat ederiz.Rabbim birlik versin Müslüman alemine.