- Uğur Dündar in Cuma dusmanligi

Adsense kodları


Uğur Dündar in Cuma dusmanligi

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
hafizvuslat
Tue 27 October 2009, 12:31 pm GMT +0200






Uğur Dündar ile Star Haber dün tepkilere sebep olan bir habere daha imza attı.Okula giden çocukların namaz kılması büyük bir suçmuş gibi ekranlara taşındı.


Uğur Dündar ve ekibi dün akşam ilginç bir haberi yayına koydu. Paylaşım sitelerinde en fazla tıklanan ve lise öğrencilerinin yasak olmasına rağmen sarhoş oluncaya kadar içki içtiklerini gösteren görüntüleri görmezden gelen Star haber ekibi, namaz kılan öğrencileri suç işliyorlarmış edasıyla dakikalarca yayında tuttu.

Cuma namazını kılmak için okul yakınındaki bir camiye giden öğrenciler görüntülenerek ana haber bültenine taşındı.

Haberde öğrencilerin cemaatle namaz kılması ballandıra ballandıra ve yasak bir olaymış gibi anlatıldı. Genç öğrenciler gizli çekimle suç işliyorlarmış gibi gösterildi. Üstelik Milli Eğitim Müdürü'nün "ders saatleri dışında namaza gidilmesinde bir yasak olmadığı" açıklamasına rağmen.


(Samanyoluhaber)

haber
Tue 27 October 2009, 03:22 pm GMT +0200
UĞUR DÜNDAR DEĞİL DİNDAR OL !!! alış artık birileri konuşur kervam yürümeye devam eder derler.. Bu tür haberler benim kulağımın içine hiç girmiyorki diğerinden geçsin!!! DÜNDAR GÖZÜM BANA OKULDA NAMAZ KILANLARDAN DEĞİL BİNLERCE LİSELİNİN OKUL DIŞINDA VE İÇİNDE VE PARKLARDA NE YAPTIĞINDAN SÖZ ET NAMUSUN NE KADAR AZALDIĞINA KIZLARDA BKRT DİYE ERKEKLERDE ŞEREF DİYE BİRSEY KALMADIĞINDAN SÖZET OKULDA KENDİNİ YARATAN RABLERİNE SECDE EDEN VE BUNU YAPARKEN KİMSEYE ZARARI OLMAYANLARDAN DEĞİL AKILLI OL BİRAZ DENSİZLİK YAPMA HABER YAP....

hafizvuslat
Tue 27 October 2009, 03:44 pm GMT +0200
Cok haklisiniz Hocam dinimizle ugrasmayi biraksinlar.
Bizler ellerimizi bi kaldirip yakinsak Rabbim cc nelere kadir olur...