- TUSAŞ'ta domuz gribi vakası!

Adsense kodları


TUSAŞ'ta domuz gribi vakası!

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
melek24
Sat 1 August 2009, 03:35 pm GMT +0200
TUSAŞ-Türk Havacılık ve Uzay Sanayii'nden yapılan açıklamada, şirkette yürütülmekte olan bir projede alt sözleşme personeli olarak görev yapan personelde domuz gribi tespit edildi.


TUSAŞ-Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş'de, bir projede alt sözleşme personeli olarak görev yapan Endonezya uyruklu bir kişinin dün gece domuz gribi şüphesiyle hastaneye kaldırıldığı, tetkik sonrası kontrollü istirahate alınan söz konusu kişinin genel sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

TUSAŞ-Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş'den yapılan yazılı açıklamada, şirkette yürütülmekte olan bir projede alt sözleşme personeli olarak görev yapan Endonezya uyruklu bir personelin, 29 Temmuz 2009 gecesi yüksek ateş şikayeti nedeniyle götürüldüğü Ankara Numune Hastanesinde Domuz Gribi şüphesiyle tetkik edildiği kaydedildi.

Tetkik sonrası şirketin misafirhanesindeki odada kontrollü istirahate alınan personelin genel sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen açıklamada, ''Şirketimiz çalışanlarında herhangi bir sağlık şikayeti görülmemiş olup, normal çalışma düzeni sürdürülmektedir'' denildi.