- Tivibu'ya büyük ilgi

Adsense kodları


Tivibu'ya büyük ilgi

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
zahdem
Fri 5 March 2010, 02:13 pm GMT +0200
 
TTNET'in televizyon ile sinemayı taşınabilir hale getirdiği Tivibu'ya ilgi büyük oldu. TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, bir haftada 57 bin aboneye ulaştıklarını açıkladı.

TTNET'in ‘EVET' vizyonu kapsamında hayata geçirdiği ilk servis olan ve televizyon ile sinemayı taşınabilir hale getiren Tivibu, hizmete girdiği ilk haftada büyük ilgi gördü. Tivibu bir haftada 57 bin üyeye ulaştı. TTNET Genel Müdürü Tahsin Yılmaz, 2010 yılı itibariyle iletişim teknolojilerinin sembolü olan televizyon, internet ve cep telefonunu sahiplenerek, müşterilerine iletişimin her alanında yenilikçi ürün ve servisler sunacaklarını belirtti. Yılmaz "EVET konseptimizin ilk ürünü olan Tivibu'nun gördüğü bu ilgi bizler için bir tesadüf değil. Tivibu'ya bir hafta içerisinde 57 bin müşterimizin üye olması, bu yenilikçi servisin müşterilerimizin beklenti ve ihtiyaçlarını karşıladığının en önemli göstergesi oldu" dedi.

1 LİRAYA STANDART PAKET

Tahsin Yılmaz, kişisel eğlencede 'zaman ve mekan sınırlarını' ortadan kaldıran Tivibu'nun, 61 ayrı kanalı, 'Tekrar İzle', 'Durdur İzle', ‘Seç-İzle' özellikleriyle birlikte izleme fırsatı sunduklarını dile getirdi. Tivibu'nun, nisan sonuna kadar lansman kampanya fiyatıyla ayda 1 TL'ye hizmete sunulduğunu kaydeden Yılmaz, 30 Nisan tarihine kadar Tivibu üyesi olan TTNET müşterilerinin, 1 Mayıs'tan itibaren 31 Aralık'a kadar standart paket için 1 TL, standart plus paket için 4 TL ödeyeceklerini belirtti. Yılmaz, standart paketin liste fiyatının 3 TL, standart plus paketin fiyatının ise 8 TL olduğunu ifade etti.

İnternet bağlantısı yeterli

Tivibu'dan yararlanmak için internet bağlantısı yeterli. • Tivibu ile yerli ve yabancı birçok TV kanalına ulaşılıyor ve TV'de yayınlanmış bir program, yayınlanma tarihinden itibaren 1 hafta boyunca istenilen zamanda, istenilen yerden, istenildiği kadar izlenebiliyor. • Tivibu, canlı TV yayınını durdurma, tekrar kalınan yerden izleme imkanı veriyor. • Tivibu aynı zamanda film, dizi, yaşam ve eğlence, belgesel, çocuk gibi farklı türde birçok videonun bulunduğu zengin video içeriği sunuyor.

Birçok özellik bir arada

Seç-İzle: Bu Tivibu servisi erli ve yabancı filmler, popüler diziler, belgeseller, çocuk ve yaşam-eğlence programları gibi farklı türde birçok içeriği kapsayan geniş bir arşive hızlı ve kolay bir şekilde erişim sağlayabiliyor.

Kirala-İzle: Geçmişten günümüze ses getiren, en çok izlenen, ödüllü yerli ve yabancı filmleri, film başına belirli bir ücret karşılığında, dilediğiniz zaman izleyebilme imkânını sunuyor.

Tekrar-izle: TV kanallarında yer alan ve en beğenilen yerli diziler, flash haberler, yerli eğlence, yarışma, spor programları yayınlanma tarihlerinden sonraki bir hafta boyunca istenen zaman ve sayıda izlenebiliyor.

Durdur-İzle: Canlı televizyon yayını durdurabiliyor, sonra tekrar kalınan yerden izlenmeye devam edilebiliyor. Ek ücret ödenmesi gerekmiyor.