- Tivibu kumanda oluyor

Adsense kodları


Tivibu kumanda oluyor

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
hafiza aise
Sun 26 February 2012, 07:28 pm GMT +0200
Tivibu kumanda oluyor!

Tivibu Ev'in yeni özelliklerinden biri olan iPhone uygulamasıyla telefon artık "Tivibu Ev Kumandası" oluyor.
   
TTNET'den yapılan açıklamaya göre, şirketin yeni dönem TV Platformu Tivibu Ev, kullanıcılarına sunduğu iPhone uygulamasıyla iPhone ya da iPad'i olan Tivibu Ev kullanıcıları, telefon ya da tabletlerini artık kumanda olarak da kullanabiliyorlar.

Tivibu Ev'in iPhone uygulaması, telefonunuz üzerinden Tivibu alıcınızın sesini artırıp azaltmanızı, kanallar arasında gezinmenizi, seç izle servisiyle istediğiniz içerikleri izlemenizi, yayını istediğiniz zaman durdurmanızı ve geri almanızı sağlıyor. Tivibu Ev'in iPad uygulaması ile de tüm uygulamaları ister ekrandaki tuşlardan, isterseniz de "Swipe" modu ile telefonunuza bakmadan yapmanız mümkün oluyor.

Evde kumanda arama derdine son veren uygulama, aynı zamanda Tivibu Ev'in servis ve içeriklerini kullanmak konusunda büyük teknolojik rahatlıklar sunuyor.

Tivibu'nun hayatı kolaylaştıran teknolojik özelliklerinden biri olan bu uygulama, iPhone ve iPad'in Apple Store bölümünden ücretsiz olarak indiriliyor.


admin
Mon 27 February 2012, 11:44 am GMT +0200
Bir çoğunun sunduğu hizmet hiç bir zaman eğitim odaklı olmamış, bir insanın gerekli vaktini israf-ı zamana döndürmüş bu uygulamaları bir eğitimci olarak tasvip ve tavsiye etmiyorum.