- Tıkır tıkır işleyen beyinler ödüllendirilecek

Adsense kodları


Tıkır tıkır işleyen beyinler ödüllendirilecek

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
reyyan
Sun 11 December 2011, 12:43 am GMT +0200
Tıkır tıkır işleyen beyinler ödüllendirilecek



OAİB, Makine ve Aksamları sektöründe bir ilke imza atarak, Türkiye genelinde geniş kapsamlı bir Ar-Ge Proje Pazarı etkinliği düzenliyor.

Değerlendirme Kurulu tarafından seçilen projeler ödüllendirilecek. Son başvuru tarihi 13 Ocak 2012.

I.Makine ve Aksamları İmalat Teknolojileri Ar-Ge Proje Pazarı etkinliği için sanayiciler, girişimciler ve akademisyenler bir araya geliyor.

Orta Anadolu Makine ve Aksamları İhracatçıları Birliği (OAİB) organizasyonunda makine ve aksamları sektöründe ilk defa Türkiye genelinde geniş kapsamlı bir ‘Ar-Ge Proje Pazarı’ etkinliği düzenliyor.

12 - 13 Nisan 2012 tarihlerinde İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek ‘I.Makine ve Aksamları İmalat Teknolojileri Ar-Ge Proje Pazarı’ etkinliği Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırmalar Kurumu (TÜBİTAK) - TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB) ve Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) desteği ile düzenleniyor.

Katılım ücretsiz

Proje kağıt üzerinde kalmış yenilikçi fikirlerin hayata geçirilmesi ve Ar-Ge destek programlarına sanayi-üniversite, sanayi-sanayi, üniversite-üniversite, sanayi-araştırma kurumu - üniversite ortak proje önerisi sunmayı amaçlıyor.

Etkinliğin temel hedefi makine ve aksamları sektörünün yüksek katma değerli üretim yapabilmesi ve ihracatın sürdürülebilir kılınması.

Ar-Ge projesi yapmak isteyen sanayi kuruluşlarının temsilcileri, üniversitelerin öğretim üyeleri ve öğrencileri, araştırma merkezleri, Ar-Ge merkezleri ve teknopark firmaları yapmış oldukları projeleri, etkinliğin web sayfası üzerinden (www.makineapp.com) göndererek, ‘I.Makine ve Aksamları İmalat Teknolojileri Ar-Ge Proje Pazarı’ etkinliğine katılım sağlayacaklar. Katılımın ücretsiz olduğu etkinliğe birden fazla proje ile katılma imkanı bulunuyor.

Birinciye 10.000 TL ödül

Değerlendirme Kurulu tarafından seçilen projelerin etkinlik boyunca fuaye alanında poster sunumları yapılacak. Seçilen projeler bağımsız üyelerden oluşan “Ödül Seçici Kurulu” tarafından değerlendirilecek.

Başarılı bulunan projeler ‘Akademisyen, Sanayici ve Girişimci’ olmak üzere 3 farklı kategoride değerlendirilerek, her birinden ilk üç Ar-Ge projesi nakden ödüllendirilecek.

Son başvuru tarihi 13 Ocak 2012 olan etkinlik kapsamında dereceye giren projelerden birinciye 10.000 TL, ikinciye 5.000 TL ve üçüncüye ise 3.000 TL ödül verilecek.

haber7