- TEOG'da başarının anahtarı: Motivasyon

Adsense kodları


TEOG'da başarının anahtarı: Motivasyon

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
halim
Thu 3 March 2016, 09:10 am GMT +0200
TEOG'da başarının anahtarı: Motivasyon

TEOG'da başarının anahtarı: MotivasyonEğitim Koçu ve Yayıncı Koray Varol ile uzman Klinik Psikolog Emre Konuk çocukları TEOG’a hazırlanan veliler için “Geleceği Şekillendiren TEOG için Motivasyonun Önemi” başlıklı konferansta buluşacak.
Koray Varol ve Emre Konuk ile TEOG Hazırlık Konferansı…

Konferans, 6 Mart 2016 Pazar günü saat 12.30’da İstanbul'da Hilton Bosphorus Convention Center’da gerçekleşecek.

01 Mart 2016, İstanbul; Koray Varol Akademi, öğrenmeyi destekleyici eğitimlerin yanı sıra, tercih danışmanlığı, eğitim koçluğu, veli eğitimi ve yayıncılık alanlarında faaliyetlerini sürdürüyor. Koray Varol Akademi, DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü iş birliğinde Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavı öncesinde, çocuğunu sınava hazırlayan tüm ebeveynlere ve öğrencilere yönelik özel bir konferans gerçekleştirilecek.
 
“Geleceği Şekillendiren TEOG için Motivasyonun Önemi” konferansına; Koray Varol Akademi’nin kurucusu, 15 yıllık sınav koçluğu deneyimiyle binlerce öğrenciyi TEOG, LYS ve LGS sınavlarına hazırlayan Eğitim Koçu ve Yayıncı Koray Varol ile DBE Kurucu Başkanı ve Uzman Klinik Psikolog Emre Konuk konuşmacı olarak katılacak.
 
Koray Varol’un TEOG sınavlarına hazırlanan öğrencilerin, özgüven ve motivasyonlarının artırılmasının başarıdaki önemini vurgulayacağı konferans ile velilerin ve öğrencilerin bilinçlendirilmesi amaçlanıyor. Emre Konuk; okul, sınav ve özellikle de ergenlik problemleri ile karşı karşıya kalan çocukların psikolojik anlamda nasıl desteklenmesi gerektiği, çocukların kariyer planlamasının erken yaşta ele alınmasının önemi ve potansiyelleri konusunda farkındalık oluşturma gibi noktalara değinecek.
 
Konferans; 6 Mart 2016 Pazar günü, saat 12.30 - 15.30 arasında İstanbul Hilton Bosphorus Convention Center’da gerçekleşecek.
 
Yeni Akit

ceren
Thu 3 March 2016, 01:24 pm GMT +0200
Esselamu aleykum.Teog sinavinda basaribin sirri motive olup heyecandan uzak kalip sinava tam konsantre olmakdir.Rabbim sinava hazirlanan kardeşlerimizin haklarinda hayirlisini versin.Semineri düzenleyen ve bilgilendiren kardeşlerimizden de razi olsun insallah...

RAMAZAN 7/D
Thu 3 March 2016, 01:37 pm GMT +0200
Ve Aleyküm Selam . Aminnn .. Bunu biliyoruz ama ne yazık ki yapamıyoruz . Sınava 1 2 gün kala heyecan başlıyor .

Melike Üstün 7/B
Thu 3 March 2016, 02:26 pm GMT +0200
Yakın zamanda bende bu sınava gireceğim inşAllah güzel sonuçlar elde ederim.Sınava giren tüm arkadaşlara Allah kolaylık versin.

Yağmur Gümüş 8-B
Thu 3 March 2016, 03:35 pm GMT +0200
Bismillah...
Bizler başarılı olmak istiyorsak bütün dikkatimizi toplamalı ve motivasyonlu olmalıyız.
Allah cc. razı olsun.

HALACAHAN
Thu 3 March 2016, 03:47 pm GMT +0200
Sınavlara hazırlıkta duygusal olarak iniş cikışlar mutlaka oluyor.. Basaramama korkusu vs mutlaka oluyor.. Ancak bunlar bu sureçte normal kabul edılen duygulardır.. İplerin koptugunu hissettı anda aslında daha sıkı sarılmak gerekıyor çalısmaya.. Motıvasyonumuzu kaybetmemek işte bu anda baslıyor..  motıvasyonun yuksek olması için ailenın destegi çok önemli.. Bizi rahatlatan arkadaşlarla görüsmelı, sosyal aktıvıtelere katılmalı vs.. Rabbim hepimızın yardımcısı olsun :) Amin ..Amin..Amın

Alican 7-B
Thu 3 March 2016, 04:00 pm GMT +0200
Selamun Aleyküm ve rahmetullah. Seneye bende bu sınava gireceğim. Bizler motivsyonlarımızı toplamamızı ve heyecanlanmamamız gerektiğini biliyoruz. Ama sınav zamanı yaklaşınca yine heyecan hemen bastırıyor. Rabbim paylaşım için razı olsun.