- TEOG Öğrencilerinin Yerleştirmeye Esas Puanları Ne Zaman Açıklanır?

Adsense kodları


TEOG Öğrencilerinin Yerleştirmeye Esas Puanları Ne Zaman Açıklanır?

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
halim
Fri 24 June 2016, 04:03 pm GMT +0200
TEOG Öğrencilerinin Yerleştirmeye Esas Puanları Ne Zaman Açıklanır?

MEB tarafından yapılan TEOG sonuçlandı. Öğrencilerin sınavda almış oldukları notlar açıklandı. Peki TEOG öğrencilerinin Yerleştirmeye Esas Puanları ne zaman belli olacak

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan Temel Eğitimden Ortaoöğretime Geçiş (TEOG) kapsamındaki sınavlar sonuçlandırıldı. Peki TEOG öğrencilerinin Yerleştirmeye Esas Puanları ne zaman belli olacak?

TEOG ikinci dönem sınavları 27-28 Nisan 2016 tarihleri arasında yapılmıştı. Binlerce öğrenci iki oturum halinde yapılan sınavda ter döktü.

Sonuçların ardından TEOG yerleştirme kılavuzu yayımlandı. Sınavda birinci olan öğrenciler açıklandı. Şimdi ise TEOG öğrencileri ve velilerinin aklındaki soru işaretleri bitmek bilmiyor.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 23 Haziran'da yayımladığı bilgilendirme metnine baktığımızda Yerleştirmeye Esas Puanların 29 Haziran 2016 tarihinde http://e-okul.meb.gov.tr adresinde ilan edileceğini görüyoruz.

TEOG yerleştirmeye esas puanları 29 Haziran'da yani yaklaşık bir hafta sonra ilan edilecektir. Merakla bekleyen öğrenciler puanlarını sonunda öğrenecekler.

kpsscafe.com.tr