- Sultanahmet Camisine Türk bayrağı yansıtıldı

Adsense kodları


Sultanahmet Camisine Türk bayrağı yansıtıldı

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
halim
Thu 21 July 2016, 03:01 pm GMT +0200
Sultanahmet Camisine Türk bayrağı yansıtıldı



Fatih Belediyesi'nin düzenlediği video mapping gösterisiyle, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı nedeniyle Sultanahmet Camisine Türk bayrağı yansıtıldı.

Fatih Belediyesi'nin düzenlediği video mapping gösterisiyle, Atatürk Havalimanı'ndaki terör saldırısı nedeniyle Sultanahmet Camisine Türk bayrağı yansıtıldı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, ramazan ayı boyunca Sultanahmet Camisi'nde video mapping ile Hazreti Peygamber'in hayatı anlatılıyor. Bu yöntem en son fetih kutlamalarında da kullanılmıştı.

Ses, ışık, görsel animasyon ve seslendirmelerinden oluşan gösteri, her akşam teravih namazı öncesi ve sonrası Sultanahmet ziyaretçilerinin ilgisine sunuluyor.


Bu kapsamda Atatürk Havalimanı'nda meydana gelen terör saldırıları sebebiyle Kadir Gecesi'nde camiye Türk bayrağı yansıtıldı.

Görüntü ve ışığın Sultanahmet Camisi'nin güney tarafındaki kubbe ve minareler üzerine yansıtılırken, görsel yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekti.

dini haberler

ceren
Thu 21 July 2016, 04:27 pm GMT +0200
Esselamu aleykum.Turk bayragi be olursa olsun inmez indirilimez.Rabbim türk devletine birlik beraberlik nasip etsin inşallah...

RAMAZAN 7/D
Thu 21 July 2016, 05:51 pm GMT +0200
Ve Aleykümüs Selam . Güzel Anadolumuzun üzerinde kıyamete kadar payidar kalacaktır bu bayrak ve bu devlet .inşALLAH Sadece Anadolu ile de kalınmaz  ve yayabildiğimiz kadar , genişletebildiğimiz kadar genişletiriz sınırlarımızı  .

ALLAH cc razı olsun


yagmur_7-c
Thu 21 July 2016, 06:07 pm GMT +0200
Esselamu aleykum
Türk bayrağı o kadar güZel olmuş ki oraya...Rabbim milletimizi ayırmasını inşallah....Rabbim Türk bayrağı ni daima göklerde dalgalandirtsin inşallah....

melda 6D
Thu 21 July 2016, 07:38 pm GMT +0200
Selamün aleyküm . Bu vatan kolay kolay alınmadı ! Allah 'ın izniyle bayrak inmez , ezan sönmez . " Bu ezanlar ki şehaeti dinin temeli ebedi yurdumun üstünde benim inlemeli ... "