- Stresten uzaklaştıran çorap

Adsense kodları


Stresten uzaklaştıran çorap

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
ehlidunya
Sun 15 August 2010, 01:12 pm GMT +0200


Stresten uzaklaştıran çorap

Denizli'de bir tekstilci, insandaki stresi ve vücuttaki negatif enerjiyi alacak, gümüş lifli 'stres çorabı' üretti.

İnsanları günlük yaşamda yoğun olarak yaşadıkları stresten bir nebze de olsun kurtarmak için gümüş iplikle dokunmuş, stresten uzaklaştıran çorap üreten işadamı Ali Taşevli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu çorabın sadece stresten uzaklaşmak isteyenlerin değil, ayağında mantar, egzama hastalıkları olanların da tercihi olacağını söyledi.
 
    ''İnsan vücudunda oluşan elektriği nasıl atabiliriz?'' konusunda Ar-Ge çalışmaları başlattıklarını ifade eden işadamı Taşevli, gümüş iyonlu çorapların insan vücudunda oluşan elektriği, stresini aldığını belirtti.

     Gümüş iyonlu çorapların özellikle ayaktaki terlemeyi, vücutta oluşan yorgunluk ve stresi alması açısından çok önemli olduğuna dikkati çeken Taşevli, ''Ayaktaki terlemeyi buharlaştırdığından dolayı, ayaktaki mantar oluşumunu engelliyor, kan dolaşımında rahatlama sağlıyor. Diyabet hastaları için ideal bir çözüm sunuyor'' dedi.

     Üretimi yapılan çorapların ağır koşullar altında çalışan birçok insanın sağlığı açısından daha faydalı olduğuna inandıklarını vurgulayan Taşevli, bu çorapların polisin, kamu çalışanlarının, ağır koşullarda çalışan insanların daha sağlıklı koşullarda çalışmasını sağlayacağını düşündüklerini bildirdi.

     Daha farklı üretimler gerçekleştirme konusunda düşüncelerinin olduğunu açıklayan Taşevli, şöyle konuştu:
     ''(Daha farklı neler yapabiliriz?) düşüncesi aşamasında gümüş ipliğiyle tanıştık. Gümüş, topraklama etkisi yapıyor. Özellikle gün içerisinde insan vücudunda oluşan olumsuz tüm enerjiyi çekmesi için paratoner görevi yapıyor. Fiyatlarımız afaki rakamlar değil, kullanılan gümüş ipliğin oranına göre değişiyor. Bir çorapta yüzde 2 ila yüzde 7 arasında kullanılan gümüş ortalama yüzde 80-90'lara çıkabilir. Bu tamamen ekonomiyle alakalı bir nokta. Küçüğünden yaşlısına herkes bunu kullanabilir.''