- Stadı bu sefer teravih için gelen cemaat doldurdu

Adsense kodları


Stadı bu sefer teravih için gelen cemaat doldurdu

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Tue 6 August 2013, 01:08 am GMT +0200
Stadı bu sefer teravih için gelen cemaat doldurdu



Denizli'de Kadir Gecesi Teravih namazı stadyumda kılındı. Denizli Din Hizmetlileri ve Görevlileri Derneği(DİGDER) tarafından Doğan Seyfi Atlı Stadyumu'nda Kadir Gecesi programı düzenlendi.

AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, Belediye Başkanı Osman Zolan, protokol üyeleri ve yaklaşık 10 bin kişinin katıldığı programda teravih namazını 2006 yılında Kur'an-ı Kerim Okuma Yarışması Dünya Birincisi olan Mısırlı Hafız Ahmed Süleyman kıldırdı. Vatandaşlar, stadın çimleri üzerine serdikleri seccadelerle ibadetini yaptı.

Namaz sonrası yapılan uzun duada başta Suriye ve Mısır’daki zulüm gören Müslümanlar olmak üzere bütün İslam âlemine dua edildi. Teravih sonrası vatandaşlara Denizli Belediyesi tarafından hazırlanan limonatalar ikram edildi. Vatandaşlar camilerin aşırı derece dolu olduğunu, statta namaz kılmaktan memnun olduklarını söylediler.

Cihan

Esma35
Tue 6 August 2013, 01:20 am GMT +0200
Yarabbi bu ne lütuf bu mübarek günleri görmek ne kadar güzel allah mahşerdede beraber olmayı nasip eylesin .

allah razı olsun

hafiza aise
Tue 6 August 2013, 06:00 pm GMT +0200
Esselamu aleykum ; haberlerde görmüş ve çok mutlu olmuştum. Maşallah barekallah Rabbim ülkemizden ve dünyadan bu güzellikleri eksik etmesin inş

Rüveyha
Wed 7 August 2013, 12:42 am GMT +0200
MahşaALLAH ne güzel bi görüntü. Beni çok sevindirdi..Rabbim namaz kılanlarımızın sayısını artırsın .Bizi kendisine secde etmeyen mahluklardan eylemesin amin..