- Son teravih, son sahur

Adsense kodları


Son teravih, son sahur

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Fri 17 August 2012, 10:15 pm GMT +0200
RAMAZAN′A VEDA SON TERAVİH SON SAHUR BU GECE    
   
Onbir ayın sultanı Ramazan’ın sonuna gelindi. Bugün akşam son teravih namazı kılınacak ve son kez sahura kalkılacak.
 
Son teravih, son sahur

Onbir ayın sultanı Ramazan’ın sonuna gelindi. Bugün akşam son teravih namazı kılınacak ve son kez sahura kalkılacak. Yarın tutulacak son orucun ardından Ramazan’a veda edilecek. Kur’ân-ı Kerim’in indirilmeye başlanmasından dolayı en mukaddes ay olan Ramazan, 20 Temmuz’ta başlamıştı. Bin aydan hayırlı olan Kadir Gecesini de içinde barındıran Ramazan ayının sonuna yaklaşıldı. Ramazan’ın son Cuma namazını bugün eda edecek olan milyonlarca Müslüman bu akşam son kez teravih namazı kılacak. Bu gece Ramazan ayının son sahuruna kalkılacak. Yarın son orucunu tutacak olan milyonlarca Müslüman, 19 Ağustos Pazar günü başlayacak Ramazan Bayramına ulaşacak. Vatandaşlar, Ramazan’ın sona ermesinden dolayı burukluk yaşadıklarını ancak bayrama kavuşmanın da heyecanını duyduklarını söylüyor.

YENİASYA

sümeyra
Sat 18 August 2012, 12:17 am GMT +0200


     Bayramın herkese gelmediği malum..İnşaallah; bayram edecek bir hale çevrilmiştir halimiz,  bu kutlu ayın yüzü suyu hürmetine..

sumeyye
Sat 18 August 2012, 07:29 am GMT +0200
s.a.. ; amin amin ecmain inşaallah..Ramazan hakikaten o kadar çabuk geçti ki hakkiyla ihya edenlerden olmusuzdur inşaallah..