- Sizi sabah tanımadığınız birisinin uyandırmasını ister misiniz?

Adsense kodları


Sizi sabah tanımadığınız birisinin uyandırmasını ister misiniz?

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Sun 28 August 2011, 04:33 pm GMT +0200
Sizi sabah tanımadığınız birisinin uyandırmasını ister misiniz?

Alarmlar günümüzde pek çok şekilde değişti.  Ama tanımadığınız birisi tarafında uyandırılmak oldukça farklı bir deneyim olsa gerek.   Halen devam Web tabanlı hizmetine, yakında  iOS ve Android uygulamalarını da ekleyecek olan TalkO, size sosyal ağların gücünü kullanarak bir yabancı tarafından uyanadırılmanızı sağlıyor. Her ne kadar sizi arayan kişinin numaranızı görmesini engelleyebilseniz de yine dikkatli olmakta fayda var.  Sistem şu anda davetiye ile üye olunan beta sürümü aşamasında. Sistem canlıya geçtiğinde Facebook hesabınızla üye olabileceksiniz.

bilgist

mavi derinlik
Sun 28 August 2011, 11:41 pm GMT +0200
      Böyle değişik yenilikler de görüyoruz teknoloji geliştikçe.. Ama şu devirde tanıdıklarımızdan dahi emniyette olamıyorken ne yazık ki, tanımadıklarımızla çok ileri derece muhataplık da pek mantıklı olmasa gerek.. Çok dikkatli olalım.. Deneme yanılma ile olabilecek bir tecrübe değil.. Zarar aldıktan sonra, anlamı olmuyor anlamanın..  Rabbimiz cümlemizi korusun..

reyyan
Mon 29 August 2011, 03:19 pm GMT +0200
Ailesi olmayanlar için geliştirilmiş olsa gerek ya da yalnız yaşalar için...Aile bireylerinden güzel alarm bilmiyorum ben özellikle babalar (: