- Sinek

Adsense kodları


Sinek

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
selsebil
Mon 26 October 2009, 03:00 pm GMT +0200
SİNEK
 


Sinek görmek zayıf fakat insanı rahatsız edici bir düşmandır. Bir rivayete göre, zayıf ve inatçı bir insandır. Rüyada boğazına bir sinek kaçtığını gören, bu gibi insanlarla konuşarak onlardan çok az bir menfaat görür. Bazı yorumculara göre, sinek, faydasız insanla tabir olunur. Çok sinek görmek sinir bozucu bir şeydir. Rüyasında ağzına, gözüne, burnuna sinek girdiğini gören, ahlak düşkünü bir adamdan biraz faydalanır. Kulağına sinek kaçtığını gören, kötü bir insanın aleyhinde söylediği bir sözü duyarak üzülür.
 

Bir rivayete göre de sinek, tedbiri az kıskanç bir adamdır. Sineklerin kendisini ısırdığını görenin evi ve eşi bazı alçak adamların önemsiz, saldırılarına uğrar. Rüyasında sinek yediğini gören, istemeyerek düşmanının malını alır.
 

Malından bir şey üzerine sineklerin üşüşmüş olduğunu görmek, hırsızlığa, kulağına bir sineğin girdiğini görmek, devlet ve nimete delalet eder. Bir rivayete göre sinek görmek, rahat ve vücut sağlığı ile yorumlanır. Yemeğine sinek düştüğünü görmek, rızkının ve malının kıskanıldığına işarettir.