- Şeker tansiyon hastaları mutlaka tüketmeli

Adsense kodları


Şeker tansiyon hastaları mutlaka tüketmeli

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
sumeyye
Wed 25 May 2011, 02:05 pm GMT +0200
Şeker, tansiyon hastaları mutlaka tüketmeli


Çayı, kanı temizleyip, cilt ve idrar şikayetlerini gideriyor...
Kereviz A, B ve C vitaminleri, fosfor, çinko, bakır, mangan ve selenyum içeren besleyici değeri yüksek bir besindir. Vücudun direncini artırır, bedeni güçlendirir. Sinirleri gevşetir, stres hormonlarını azaltır, karaciğeri besler. Kanı temizler, böbrek taşlarından kurtulmaya da yardımcıdır. Şeker, tansiyon hastaları ve yüksek kolesterolü olanların sofralarında kerevize sıkça yer vermesi şiddetle önerilmektedir. Motivasyonu artırarak genel iyilik hali kazandıran kerevizin uyarıcı özelliği cinsel gücü arttırmaya da yardımcıdır. Cilt güzelliği, sivilce sorunları ile gaz şikayetlerine iyi gelir.

KEREVİZ ÇAYI:
Özellikle kanın temizlenmesi, cilt şikayetleri, mide şikayetleri ve idrar sorunları için kolayca yapabileceğiniz kereviz çayını günde 3 bardak tüketebilirsiniz. 1 bardak kaynar suya, kereviz tohumlarını ezerek 2-3 tatlı kaşığı atarak 15 dakika demlendirin.

SOFRALARDA KEREVİZ

Kereviz salatası sofralarınızın şifa kaynağı olacaktır. Sebzeleri çiğ tüketmeye yahut buharda pişirmeye özen gösterin. Bu şekilde besin değerlerini kaybetmez.


Bugün