- Şehitler Tepesi'ne 44 bin karanfil bırakacaklar

Adsense kodları


Şehitler Tepesi'ne 44 bin karanfil bırakacaklar

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
halim
Fri 16 December 2016, 03:56 pm GMT +0200
Şehitler Tepesi'ne 44 bin karanfil bırakacaklar

Orta Anadolu Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği ile Süs Bitkileri Üreticileri Birliği üyeleri, İstanbul'daki terör saldırısında şehit olan 44 polis ve vatandaş için Şehitler Tepesi'ne 44 bin karanfil bırakacak.Orta Anadolu Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği ile Süs Bitkileri Üreticileri Birliği üyeleri, İstanbul'daki terör saldırısında şehit olan 44 polis ve vatandaş için Şehitler Tepesi'ne 44 bin karanfil bırakacak.Orta Anadolu Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Osman Bağdatlıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, süt bitkileri üreticileri ve ihracatçıları olarak teröre karşı ortak ses vereceklerini söyledi.Türkiye'nin yurt içi ve yurt dışı kaynaklı terör saldırılarına karşı dünyada eşi benzeri görülmemiş bir mücadele verdiğine işaret eden Bağdatlıoğlu, "Ülkemizin, birliğimizin ve huzurumuzun hedef alındığı kirli bir oyun oynanıyor. Türkiye süs bitkileri sektörü olarak bu tuzağa asla düşmeyeceğiz. Ülkemizin birliğini korumak için her zaman olduğu gibi üstün bir gayretle mücadelemizi sürdüreceğiz." dedi.10 Aralık'ta İstanbul'da meydana gelen terör saldırısında şehit olan polis ve vatandaşlar için yarın saat 14.00'te saldırının gerçekleştiği Şehitler Tepesi'ne 44 bin karanfil bırakacaklarını belirten Bağdatlıoğlu, "Barışın, kardeşliğin, masumiyetin sembolü olan çiçeklerle şehitlerimizi bir kez daha anacağız." ifadesini kullandı. 

AA

cihanbag
Fri 16 December 2016, 04:29 pm GMT +0200
paylaşndan allah razı olsun rabbi şehitlerimize rahmet gazilerimizi şifa versin amin rabbim dularımızı kabul etsin amin .

Alican B8
Fri 16 December 2016, 10:36 pm GMT +0200
Selamun Aleyküm ve rahmetullahi ve beraketuhü.  Hainler yaptığı bir şey sonucu masum 44 can. 44 şehit. Rabbim o hainler cezasını en ağır şekilde verir inşallah.  Rabbim paylaşım için razı olsun.