- Şehit savcı Mehmet Selim Kiraz için 60 hatim

Adsense kodları


Şehit savcı Mehmet Selim Kiraz için 60 hatim

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
halim
Mon 4 April 2016, 07:49 pm GMT +0200
Şehit savcı Mehmet Selim Kiraz için 60 hatim

İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın görevi başında şehit edilişinin birinci yılı dolayısıyla okutulan hatim-i şeriflerin duası yapıldı

İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın görevi başında şehit edilişinin birinci yılı dolayısıyla memleketi Mersin'de okutulan hatim-i şeriflerin duası yapıldı.

Mersin İmam Hatip Lisesi Mensupları ve Muhipleri Derneği (MERİMDER) tarafından Muğdat Camisi'nde düzenlenen anma programında sabah namazının ardından hatim duası okundu.

MERİMDER Başkanı Ahmet Nas, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kiraz'ın Mersin İmam Hatip Lisesi mezunu olduğunu hatırlatarak, "Biz de Kiraz'ın şehit edilişinin birinci yılı dolayısıyla 60 hatim, 500 de Yasin-i Şerif okuduk. Bugün şehidimizin ruhuna hatimler ve yasinler hediye edildi. Onun vesilesiyle burada bu ikramları da sunuyoruz." diye konuştu.

r.haber

rabiayldz
Mon 4 April 2016, 07:53 pm GMT +0200
Selamun aleyküm ve rahmatululahi ve berakatuh kardeşlerim.Bütün ölen kardeşlerimize Alalh rahmet eylesin.Mekanları Cennet olsun.Bizlerde büyüyünce hatim indirir ve daha çok iyi şeyler yapmak nasip olsun kardeşlerim.

Allah c.c razı olsun.

melda 6D
Mon 4 April 2016, 07:53 pm GMT +0200
Rabbim kabul etsin inşallah . Şehidimizin ruhu şad olsun .

Alican 7-B
Mon 4 April 2016, 08:45 pm GMT +0200
Bütün şehitlerimizin ruhu şad mekanı cennet olsun. Rabbim hatimleri kabul eder inşAllah.