- Şavşat Müftülüğü'nden yeni imamlara seminer

Adsense kodları


Şavşat Müftülüğü'nden yeni imamlara seminer

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
halim
Mon 7 November 2016, 10:03 pm GMT +0200
Şavşat Müftülüğü'nden yeni imamlara seminer

Şavşat Müftülüğü'nden Göreve Yeni Başlayan İmam Hatiplere Seminer

Şavşat İlçe Müftülüğü'nde Uzun süredir Münhal bulunan 48 kadrodan 24 tanesine atama yapılarak büyük bir eksiklik giderilmiş oldu. Münhal olan kadrolara atanan ve görevlerine yeni başlayan İmam Hatiplere rehberlik etmek, yol göstermek, görev yerleri ve hizmet alanlarıyla ilgili “Diyanet-Din Görevliliğinde Aidiyet, Temsil, Bilinç ve Şuur” semineri düzenlendi.

Seminerde konuşan İlçe Müftüsü İdris YAVUZYİĞİT; ''Her bir din görevlisiyle yakından ilgilenerek görevleri ve görev yerleri hakkında İmam Hatiplere bilgiler verdi. Yarınların inşasının din görevlilerinin ihlas ve samimi çalışmalarıyla mümkün olacağını ifade ettiği konuşmasında Din görevliliğine talip olan insanın adanmış bir ruhla hareket etmesi gerektiğini, mesai mefhumu gözetemeyeceğini, toplumun her kesimine yönelik faaliyetler içerisinde bulunulmasının gerekli olduğunu'' söyledi.

Önemli olan hususun Din görevlisinin şahsıyla bütünleşmesi gerektiğine değinen İlçe Müftüsü seminer sonrası Din Görevlilerine Kur’an-ı Kerim ve İlmihal hediye etti. TDV Şavşat Şubesi Tarafından yeni göreve başlayan görevlilere İkramda bulunuldu.

dini haberler