- Samsunlu hayırseverden büyük bağış

Adsense kodları


Samsunlu hayırseverden büyük bağış

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
reyyan
Thu 12 May 2011, 09:18 am GMT +0200
Samsunlu hayırseverden büyük bağış



Samsun'un Vezirköprü ilçesinde bir vatandaş, okul yapılması için devlete 10.5 dönüm arazi ve 650 bin TL para bağışladı, huzurevi yapılması için de 100 bin TL arsa aldı ve 100 bin TL nakdi yardımda bulundu

   
Kemal Kayalıoğlu isimli hayırsever, Hıdırlık mevkisinde bulunan 10.5 dönüm arsasını okul yapılmak üzere devlete bağışladığını açıkladı. Kayalıoğlu, yapılacak olan okulun inşaatında kullanılmak üzere 650 bin lira da nakdi yardımda bulundu. Ayrıca ilçede huzurevi yapılması için 100 bin liraya arsa alan hayırsever Kemal Kayalıoğlu, huzurevinin yapımında kullanılmak üzere 100 bin lira da para yardımı yaptı.

"30 yıllık özlemimi gerçekleştiriyorum" diyen Kayalıoğlu, "Vezirköprü'nün cehaletten kurtulması için Milli Eğitim camiasına yardım etmek içimden geldi. Bundan sonra da elimden geldiğince elimde bulunan gayri menkulleri satarak eğitime destek vermeye devam edeceğim. 4 kez babam tarafından okuldan alındım. Beni babam yokluktan okutamadı. Ben de okuma sevdası herkesten çoktu. Benim içimdeki okuyamama sıkıntısı nedeniyle kendimi eğitime adadım" ifadelerini kullandı.

İHA