- Samsungun yeni partneri Windows 8

Adsense kodları


Samsungun yeni partneri Windows 8

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
hafiza aise
Fri 9 September 2011, 12:17 pm GMT +0200
Samsung'un yeni partneri Windows 8!

Güney Kore'nin akıllı telefon ve tablet bilgisayar üreticisi devi Samsung'un yeni ürününde Microsoft'un yeni sürümü Windows 8 kullanacağı belirtildi.

Güney Kore'de İngilizce yayımlanan The Korea Economic Daily gazetesinin haberinde, 13-16 Eylül'de California'da düzenlenecek bir konferansta Samsung'un yeni tablet bilgisayarının tanıtılacağı belirtildi. Habere göre Samsung'un yeni tablet bilgisayarında işletim sistemi olarak Microsoft'un piyasaya yeni süreceği Windows 8 kullanılacak.

Samsung Electronics Sözcüsü konuya ilişkin konuşmaktan kaçındı. Cihan Haber Ajansı'na telefonla konuşan üst düzey bir yetkili ise, "Şu an resmi bir şekilde konuşmam gerekirse, ancak "Yorum yok!" diyebilirim. Yalnız yakın zamanda e-posta kutunuza bizden mail gelebilir." dedi.

Güney Kore'de birçok uzman Samsung'un bu atağını Google'ın Motorola Mobility'yi almasına bağlıyor. Samsung'un tablet bilgisayar ve akıllı telefonlarda kullandığı işletim sistemi Android'in sahibi olan Google, Motorola Mobility'yi satın alarak donanım rekabeti kızıştırdı. Uzmanlar, Samsung da bu atağı ile işletim sisteminde Android'in tekelini kırmaya çalıştığı yorumunda bulundu. Bazı uzmanlar ise Samsung'un Microsoft ile olan yeni ortaklığını, Apple olan rekabetine bağladı. Apple'ın iphone ve ipad ürünlerine Galaxy S ve Galaxy Tap ile karşılık veren Samsung, nispeten zayıf yazılımını güçlendirmeye çalıştığı ileri sürüldü.

Öte yandan akıllı telefon ve tablet bilgisayarların işletim sisteminde geri kalan Microsoft'un bu ortaklıkla arayı kapatmaya çalıştığına işaret edildi. Microsotf , pazara Tayvan'ın HTC markası, Güney Kore'nin Samsung ve LG markası üzerinden Windows 7 sürümü ile 2010 Kasım ayında girmişti.


mavi derinlik
Fri 9 September 2011, 11:59 pm GMT +0200
     Hayırlı olsun hayılrı amaçlara hizmet etsin İnşaallah...

reyyan
Sat 10 September 2011, 12:46 am GMT +0200
Teknolojiyi takip etmek oldukça güç, herzaman bir yeni model çıkıyor ne diyelim hayırlı olsun inş.