- Safvet Koleji'nden büyük başarı

Adsense kodları


Safvet Koleji'nden büyük başarı

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
zahdem
Wed 24 February 2010, 03:33 am GMT +0200
Safvet Koleji, uluslararası bilim yarışmasında 15 öğrenci ile finalde!
Rusya, Kazakistan, Türkiye, Beyaz Rusya, Tacikistan, Ukrayna, Çek Cumhuriyeti ve Macaristan’da düzenlenen ve bu yıl 6.’sı düzenlenen, Bilim Temelleri Yarışması’na 15 kişilik ekiple katılan Özel Safvet Koleji öğrencilerinin tamamı barajı aşarak finale kaldı.

6. Uluslararası Bilim Temelleri Bilgi Yarışması Organizasyon Komitesinde Rusya Federasyonu, Türkiye Cumhuriyeti, Ukrayna, Kazakistan, Beyaz Rusya, Çek Cumhuriyeti, Tadjikistan, Almanya milli eğitim müdürlüklerindeki uzmanlar ve okul öğretmenleri yer alıyor.
Özel Safvet İlköğretim Okulu öğrencileri 2009–2010 öğretim yılı 2. Dönemine de hızlı başladılar.

5. sınıftan 8. Sınıfa kadar farklı branşlarda 15 öğrenci ile yarışmaya katılan Özel Safvet İlköğretim Okulu tüm branşlarda barajı aşarak 3 Nisan 2010 tarihinde aynı zamanda Macaristan, Rusya, Almanya, Ukrayna, Çek Cumhuriyeti, Kazakistan ve Türkiye’de yapılacak final sınavında yarışacaklar.

Öğrencilerin isterse yurt dışında da sınava girebildiği yarışma finali Türkiye’de İstanbul Yedi Tepe Üniversitesi’nde yapılacak.

8. sınıflar Matematik’te Rumeysa Demirtaş, Furkan Güneş ve M. Furkan Beşli; 8. sınıflar Fen Bilgisi (Biyoloji)’de Azize Şükran Karacabey; 8. sınıflar Türkçe’de Esra Tuğcu; 8. sınıflar İngilizce’de Mahmut Kerim Karakaş; 7. sınıflar Matematik’te Ülkü Duru, Kerem Düzenli, Emre Tosun; 7. Sınıflar Fen Bilgisi (Biyoloji)’de Ahmet Yasin Güleç; 7. Sınıflar İngilizce’de Semra Elif Alınlı; 6. Sınıflar Matematik’te Serdar Çalışır, Metehan Yüksel; 6. Sınıflar Sosyal Bilgiler(Coğrafya)’da Halenur Yaşar ve 5. Sınıflar Matematik’te B. Umdenur Beşli İstanbul’da yapılacak finalde yarışacaklar.

Özel Safvet İlköğretim Okulu Müdür Yarımcısı Halis Alçın “Öğrencilerimiz elde ettikleri sonuçlarla başarılarını ortaya koydular. Öğrencilerimizin elde ettiği başarılar, başarının iyi bir sistem ve özverili çalışma ile olduğunun en güzel delilidir. Öğrencilerimiz düzenli ve disiplinli ders çalışarak bu başarıyı elde ettiler burada kazandıkları bu güzel alışkanlıkları ilerideki hayatlarında da devam ettireceklerine inanıyorum.”dedi.

Özel Safvet İlköğretim Okulu Müdürü Bayram Yayla “Öğrencilerimiz yeni eğitim öğretim yılına iyi bir başlangıç hızlı yaptılar. Yapılan sınavlardaki başarılarımız öğrencilerimize okulumuzda verilen eğitimin kalitesini ortaya koyduğuna inanıyorum. Elde edilen bu ve benzeri başarılar hem öğrencilerimizi hem de bizi daha güzel başarılara imza atmak için motive ediyor. Yeni eğitim öğretim yılında çok daha büyük başarılara imza atacağımıza Özel Safvet Koleji olarak yürekten