- Roman çocuklar için “Bilgi Evi”

Adsense kodları


Roman çocuklar için “Bilgi Evi”

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Thu 22 September 2011, 04:17 pm GMT +0200
Roman çocuklar için “Bilgi Evi”   

Kocaelİ Büyükşehir Belediyesince Roman vatandaşların yaşadığı mahalleye ‘’Bilgi Evi’’ açıldı. Roman vatandaşların yaşadığı Tavşantepe Mahallesi’nde kurulan ‘’Maria Anne Bilgi Evi’’ açılışında konuşan Kocaeli Valisi Ercan Topaca, eğitimin çok önemli olduğunu ve eğitimin aileden başladığını söyledi.
 
Ailelerin çocuklarını okula göndererek geleceğe güzel bir şekilde hazırlaması gerektiğini dile getiren Topaca, iyi bir eğitim için ailelerin çocuklarını kurslara gitmesi konusunda teşvik etmesi gerektiğini vurguladı. Çocukların eğitim almadıkları zaman sokaklarda kalacağını dile getiren Topaca, ‘’Biz istiyoruz ki onlar okusun, polis, hakim, vali ve kaymakam olsunlar. Türkiye’de önleri açık, buna imkân var, hiçbir engel yok’’ dedi. Ailelerin çocuklarını gelecekle ilgili plan yapma konusunda yönlendirmesi gerektiğine de dikkati çeken Topaca, ‘’Annelere babalara sesleniyorum. Mutlaka çocuğunuzu yönlendirin. Aileler çocuklarını mutlaka okutmalı. Çocuklarımızın geleceğini kendimizinkinden daha iyi bir yere taşımalıyız’’ diye konuştu.

YENİASYA

mavi derinlik
Fri 23 September 2011, 11:28 pm GMT +0200
      Çok güzel düşünülmüş bir faaliyet Allah Razı Olsun.. İnşaallah hayırlısı ile başarılı olur.. Bilgisizlikten gerçekten şikayet eden öğrenme yolunda iyi çığır açar.. Allah Razı Olsun haber için..