- "Bir Kitap da Sen Getir" kampanyası ile ücretsiz maç keyfi

Adsense kodları


"Bir Kitap da Sen Getir" kampanyası ile ücretsiz maç keyfi

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
halim
Thu 30 March 2017, 01:34 pm GMT +0200
"Bir Kitap da Sen Getir" kampanyası ile ücretsiz maç keyfi

Anadolu Efes Kulübü, Kütüphaneler Haftası kapsamında düzenlediği "Bir Kitap da Sen Getir" kampanyasına 3. yılında da devam ediyor.

Anadolu Efes Kulübü, Kütüphaneler Haftası kapsamında düzenlediği "Bir Kitap da Sen Getir" kampanyasına 3. yılında da devam ediyor.Lacivert-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, binlerce çocuğu, kitaplarla buluşturacağı “Bir Kitap da Sen Getir” kampanyası, Anadolu Eğitim ve Sosyal Yardım Vakfının desteğiyle 2 Nisan Pazar günü oynanacak Anadolu Efes-Gaziantep Basketbol karşılaşmasında gerçekleştirilecek.Karşılaşmayı Abdi İpekçi Spor Salonu'nda izlemek isteyen basketbolseverlerin bilet almak yerine kitap getirecekleri kampanyada toplanacak kitaplar, Türkiye'nin 7 bölgesindeki okullara dağıtılacak.Basketbolseverlerin, karalanmamış, boyanmamış ve iyi durumda olan ilköğretim seviyesindeki kitapları, Gaziantep Basketbol karşılaşması öncesinde Abdi İpekçi Spor Salonu’na getirerek maç biletlerini alabilecekleri kampanyada, çocukların okuma alışkanlığı kazanması konusunda farkındalık oluşturulması hedefleniyor.

AA

ceren
Thu 30 March 2017, 08:32 pm GMT +0200
Esselamu aleykum.Kitap okuma aliskanligi kazandirmak icin cocuklar ile boyle iletisim saglanmasi cok iyi bir hizmet olmus.Rabbim razı olsun paylasimdan...

Sevgi.
Fri 31 March 2017, 06:19 am GMT +0200
Aleyna Ve Aleykümüsselăm. Ne kadar güzel bir uygulama MâşaAllah. Mevlam tüm emeği geçenlerden Razı olsun ve bu gibi güzel hizmetlerin daimi olmasını nasip etsin  inşaAllah.

HALACAHAN
Fri 31 March 2017, 02:20 pm GMT +0200
Kitap okuma alışkanlığı adina guzel bir uygulama olmus Allah razi olsun