- Profösörden öğrenciye gel odamda namaz kıl

Adsense kodları


Profösörden öğrenciye gel odamda namaz kıl

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Wed 23 November 2011, 08:27 pm GMT +0200
Prof'tan öğrenciye: Gel odamda namaz kıl

Çare bulunana kadar kendi odasında ibadet edebileceğimi söyledi ve odasının anahtarını bana verdi

RİSALEHABER-Geçtiğimiz günlerde medyaya yansıyan İtalya'daki namaz hadisesinde bazı yanlış biligler olduğu belirlendi.

İtalya'daki okurumuz Mustafa Aytekin'in uyarısı üzerinde haberin doğrusunu olayın kahramanı Meleknur Soylu'nun ağzından aktarıyoruz:

"Ekim ayında, Milano-Bicocca Üniversitesi Psikoloji Bölümü yüksek lisans programına kayıt olduktan sonra, program koordinatörü ayrıca Psikoloji Departmanı Başkan Yardımcısı olan Prof. Chiara Volpato'ya mail yolu ile kendisine kampüste namaz kılabileceğim bir yere ihtiyacım olduğunu, böyle bir yer olup olmadığını ve bana bu konuda ne önerebileceğini sordum. Kendisi de mailime cevap vererek benim için ibadet edilmeye uygun bir yer aradığını söyledi. İki hafta sonra bu konu hakkında görüşmek üzere yanına çağırdı ve rektörlükle yaptığı yazışma sonucunda üniversitenin bu konuda yer veremeyeceğini iletti. Bunun uzerine gayet demokrat bir şekilde Prof. Chiara Volpato bu konuda bir çare bulunması gerektiğini söyledi. Çare bulunana kadar kendi odasında ibadet edebileceğimi söyledi ve odasının anahtarını bana verdi."

risale haber

zahdem
Wed 23 November 2011, 11:39 pm GMT +0200
bizde odanın anahtarı verilmiyo ama
kelpçe anahtarı verildiği oldu geçmişte bu gibi durumlarda

sümeyra
Sun 27 November 2011, 06:16 pm GMT +0200


       Rabbim o hocaya hidayet nasib etsin,inşaallah..bu ne ilk olur ne de son..Rabbim merhamet edene,merhametle muamele eder..