- Pozitif düşünmenin sırrı duadan geçiyor

Adsense kodları


Pozitif düşünmenin sırrı duadan geçiyor

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
reyyan
Mon 5 August 2013, 02:58 pm GMT +0200
Pozitif düşünmenin sırrı duadan geçiyor



Milyonlarca kişinin aynı anda dua etmesi büyük sinerji oluşturuyor

Ankara koçluk ve kuantum eğitimi veren HelpA Akademi’nin Genel Koordinatörü Klinik Psikolog Gülşah Sam Orhan, Ramazan’ın birlik ve beraberlik duygularını kuvvetlendiren, huzur ve mutluluğun doruğa ulaştığı bir ay olduğunu kaydetti.

Bu ayda asayiş olaylarının en düşük seviyeye inmesinin buna en güzel örnek olduğunu belirten Orhan, orucun dışında diğer ibadetlerin daha sık ve düzenli olmasının bunda pay sahibi olduğunu dile getirdi.

Orhan, 30 günün içinde “bin aydan daha hayırlı” olduğu vurgulanan Kadir Gecesi’nde milyonlarca kişinin aynı anda dua etmesinin büyük sinerji oluşturduğunu kaydederek, şunları söyledi: “Bu günde meleklerin cennetten yeryüzüne indirildiğine ve edilen tüm duaların kabul olunduğuna inanılır. Ne ilginçtir ki Kadir Gecesi zamanlarında gökyüzü haritaları da astronomik olarak pek çok ilginç gökyüzü hareketleri de bu güzel geceyi kanıtlar niteliktedir. Sıradan zamanlarda dua etmeyi ihmal edenlerin bile Kadir Gecesi’nde dua ediyor olması, çok güçlü bir sinerjiyi ortaya çıkarmakta. İslam inancında yer alan ‘Cemaatle dua etmek daha makbuldür’ inanışı, Kadir Gecesi’ndeki bu sinerjinin açığa çıkmasında da büyük rol oynuyor. Peygamber Efendimiz (sas), ‘Cennet bana gösterildi, cennet halkının tamamı “bühül” olanlardı’ buyurur. “Bühül” kötü niyet ve düşünce taşımayan insanlar anlamındadır. Bu pozitif düşünme erdemi, aslında hayatı iyi yaşamanın sırlarından biridir. Yapmamız gereken; özellikle sinerjinin yüksek olduğu günlerde duaların oldurma enerjisinden en yüksek oranda faydalanmak.”

Zaman

ehlidunya
Mon 5 August 2013, 04:09 pm GMT +0200
Esselamu aleykum ; İnşaallah yapacağımız dualar bizleri bühül insan yapar ve cennet ehlinden bir mümin oluruz .allah bu istikamette bir yaşam sürmeyi nasip etsin allah razı olsun ...

Rüveyha
Wed 7 August 2013, 12:52 am GMT +0200
Ramazan yardımlaşma , selamlaşma, kötü huylardan kurtulup güzel ahlaka kavuşma ,kardeş olanı ,insan olanı incitmemeye gayret gösterme ayı..Ramazan elbette büyük enerji veriyor..Potif davranışlar sergilememize yardımcı oluyor inşaAllah..Rabbim nice nice ramazanlar görmeyi hayırla nasip etsin inşaALLAH..