- Paylaşmak güzeldir

Adsense kodları


Paylaşmak güzeldir

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Tue 2 October 2012, 03:51 pm GMT +0200

PAYLAŞMAK GÜZELDİR    

   
KEÇİÖREN Belediyesi tarafından Tepebaşı Mahallesi’nde kurulan ve hayırseverlerin bağışlarıyla oluşturulan Hayır Çarşısı’ndaki ürünler ihtiyaç sahibi ailelere ücretsiz dağıtılıyor. İhtiyaç sahibi aileler, geniş bir alışveriş alanı olarak kurulan çarşıda hazırlanan tezgâh ve stantlardan ihtiyaçları olan bütün ürünleri alabiliyor.
 

 Çarşıda her yaşa uygun çantadan ayakkabıya, paltodan gömleğe farklı giyim eşyaları bulunuyor. Keçiören’de bulunan 52 mahalle muhtarlığının da katkı sunduğu projede tespit edilen ihtiyaç sahipleri, muhtarlıklardan aldıkları özel kayıt belgeleriyle alışveriş yapabiliyor. Hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasındaki paylaşıma vurgu yapılan Keçiören Belediyesi Hayır Çarşısı’nda ‘Paylaşmak Güzeldir’ sloganıyla yardımlaşmanın toplumdaki önemine de dikkat çekiliyor.

ÜCRETSİZ ALIŞVERİŞ
Hayır Çarşısı’nın sosyal yardımlaşma ve dayanışma alanı olarak kurulduğunu belirten Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, “‘Paylaşmak Güzeldir’ sloganıyla hizmete açtığımız Hayır Çarşısı’na ihtiyaç sahibi ailelerimiz çocuklarıyla birlikte gelerek ücretsiz alışveriş yapabiliyor. Toplumsal yardımlaşmayı güçlendirerek topluma karşı olan sorumluluğumuzu yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

 cihan

sümeyra
Sat 13 October 2012, 07:40 pm GMT +0200



        Yardım etmenin en güzel yollarından biri bu olsa gerek..Veren eli alan elin bilmiyor olması,alan el durumundaki kişiyi birilerine karşı duyacağı minnetten kurtarıyor..Rabbim artarak devamını nasib eylesin inşaallah..