- Patlayan volkan 70 metre yükseldi

Adsense kodları


Patlayan volkan 70 metre yükseldi

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
reyyan
Tue 15 March 2011, 12:20 am GMT +0200
Patlayan volkan 70 metre yükseldi



Azerbaycan'da meydana gelen volkan patlaması çevre halkına korkulu anlar yaşattı

Patlama, başkent Bakü yakınlarındaki Gobustan şehrinin Şıhlı köyü yakınlarında meydana geldi. Çevre halkının anlattıklarına göre, büyük bir patlama sesiyle başlayan alevler, 70 metre yükseldi. Gökyüzüne yükselen alevlerin kilometrelerce uzaklıkta bile göründüğü ifade ediliyor.

Köyden yaklaşık 3 kilometre uzakta bir tepenin üzerinde meydana gelen patlamada lavlar geniş bir alana yayıldı. Cep telefonuyla kayda alınan patlama anında önce dumanlar yükseliyor, ardından gökyüzüne metrelerce ateş püskürüyor.

Cihan

somuncu
Tue 15 March 2011, 12:31 am GMT +0200
Dünya çok rahatsız hocam...üzerinde barındırdığı bizlerin sorumsuz davranışları acaba dünyayı gazabamı getırıyor?

reyyan
Tue 15 March 2011, 12:33 am GMT +0200
İlahi ikazlar hocam anlayabilene...

sümeyra
Tue 15 March 2011, 06:12 am GMT +0200


       Japonyadaki depremin görüntüleri kıyameti hatırlatıyordu..Bu da kıyametten başka bir manzara gibi..Rabbim muhafaza buyursun..Kahhar ismiyle tecellisinden Rahman ve Rahim ismine sığınırız..

somuncu
Tue 15 March 2011, 11:18 am GMT +0200
Dünya üzerinde yaşayan bir buçuk milyar insan açlık ve sefalet çekerken,bir bu kadar insan ise bu açların ve yoksulların durumuna aldırmadan büyük zenginlikler elde etmişler.Zarurı rızık teminat altında mutlaka insan o rızkı bulacaktır ama beşerin suistimali olmazsa.ABD asyayı sömürerek zenginliğini elde etmiş,AB ise afrikayı sömürerek zenginlik elde etmiş.Şu an bütçeleri ihracat fazlası veren ülkeler var ve bunların ellerinde korkunç paralar var,Bu paraların onda birini sömürüp aç bıraktıkları ülkelerin insanlarıyla paylaşsalar insanlar açlıktan ölmezler.Dünya Rabbimizin aynı zamanda bir teşhir salonu vazifesi görmektedir,hem Rabbimizin bize sunduğu bin bir çeşit nimete bir tablacılık yapmaktadır.Tabla üzerinde herkese sunulan bu nimetleri zorbalıkla gasb edip başkalarının rızkına el koyup diğer insanların aç kalmasına, duyguları ve vicdanı körelmiş,insanlığını tamamlayamamış insan adayları razı gelebilmektedirler.Ama unutmayalım ki Dünya dahi bir nefistir yani yaratılmış bir varlıktır,yaradılış maksadı doğrultusunda yaratanın emirlerine riayet ederek vazifesini icra etmektedir.Tabiki üzerinde barındırdığı insanların bu aymazlığı karşısında böyle titreyip sarsılmakta...Hem unutmamak gerekirki Resuluhlah(sas)üzerinde hutbe irad ettiği kuru bir kütük dahi efendimiz artık onun üzerinde hutbe irad etmeyeceğinden dolayı kendi lisanı haliyle ağlayabilmiştir...Dünya dahi üzerinde yaşanan haksızlığa ve zülme kendi lisanıyla karşı çıkmaktadır...

ihya
Thu 17 March 2011, 05:35 pm GMT +0200
ne güzel dediniz "dünya rahatsız her türlü fuhuşiyat yapılıyor" dünya rahatsız...................ALLAH c.c. razı olsun