- Paslı kilitleri açacak tek anahtar

Adsense kodları


Paslı kilitleri açacak tek anahtar

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Sun 24 October 2010, 04:52 pm GMT +0200
Paslı kilitleri açacak tek anahtar

İlahiyatçı Yazar Selman Kuzu, kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerim'i hayatımızın sadece bir bölümüne değil tamamına yansıtmak gerektiğini söyledi.

Kozan Kültür ve Dostluk Derneği tarafından düzenlenen 'Kur'an'ı Okuma ve Anlama Fazileti' konulu konferansa katılan Selman Kuzu, "Hayatımızda onca zaman varken Kur'an okumasını öğrenmiyor ve onu öğretmiyorsak vay halimize." dedi. Kur'an okunmayan evde bereket olmayacağını ifade eden Kuzu, Kur'an'ın kalplerdeki paslı kilitleri açacak tek anahtar olduğunu kaydetti.

Her Müslüman'ın yılda en az iki hatim indirmesi gerektiğini aktaran Kuzu, "Cenab-ı Allah, insanlara 24 saatlik zaman vermiş. Bizler ahiret hayatımız için bunu çok iyi değerlendirmeliyiz. Özellikle çocuklarımızı televizyonlar ve internetteki olumsuzluklardan uzak tutmalıyız. Elbette teknolojiye karşı değiliz ancak teknolojiyi iyi yönde kullanma taraftarıyız." dedi.

Program sonunda, Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Arık, Selman Kuzu ve Kur'an okuyan Hafız Hasan Kılıç'a çiçek takdim edildi.

Programa, Kozan Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Arık, Kozan Kültür ve Dostluk Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Tümer ve davetliler katıldı.

Cihan

reyyan
Sun 24 October 2010, 07:08 pm GMT +0200
"Hayatımızda onca zaman varken Kur'an okumasını öğrenmiyor ve onu öğretmiyorsak vay halimize."

Sayın Burhan Kuzu'ya katılıyorum.Gayret etmeliyiz inş.Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

hafız_32
Sun 24 October 2010, 07:53 pm GMT +0200
Esselamu aleykum ve rahmetullah.Evet Kuran-ı Kerime fazla zaman ayrılmıyor malesef zamanımızda.Halbuki  kitap ve sünneti rehber olarak almamız gerekiyor.

Allah razı olsun.Selametle