- Pakistana anlamlı yardım

Adsense kodları


Pakistana anlamlı yardım

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
sumeyye
Fri 27 August 2010, 11:34 am GMT +0200
Pakistan'a anlamlı yardım




2005 yılında Pakistan'da meydana gelen deprem sonrası sünnet düğününde hediye edilen altınları yardım için gönderen ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan teşekkür mektubu alan Mustafa Hulusi Muştu, bu kez selden zarar gören Pakistan halkına harçlığını gönd

2005 yılında Pakistan'da meydana gelen deprem sonrası sünnet düğününde hediye edilen altınları yardım için gönderen ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan teşekkür mektubu alan Mustafa Hulusi Muştu, bu kez selden zarar gören Pakistan halkına harçlığını gönderdi.

Pakistan'da yaşanan sel felaketi sonrası kardeş ülkenin halkına yardım etmek için Türkiye'nin dört bir yanından yardım seferberliği sürüyor. Bu seferberiliğe katılan Konya Mehmet Katırcı İlköğretim Okulu öğrencisi Mustafa Hulusi Muştu (14) biriktirdiği 150 TL'yi Başbakanlık tarafından açtırılan hesaba yatırdı.

Dedesi Kemal Muştu ile bankaya gelen Hulusi Muştu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2005 yılında yaşanan deprem felaketi sonrası mağdur olan Pakistanlı kardeşlerine sünnetinde hediye edilen altınları ve paraları gönderdiğini anlattı.

Bugün ise ülkenin bir sel felaketiyle karşı karşıya olduğunu belirten Muştu, milyonlarca insanın zor durumda olduğunu ifade ederek ''Kardeş ülke halkının bu mağduriyetini görmezden gelemezdim. Bir süredir harçlıklarımı biriktiriyordum. Başbakanlık tarafından açtırılan hesaba bu paraları yatırdım. Çünkü kardeşlerimizin her türlü yardıma ihtiyacı var. Bir nebze de olsa yaralarını sarabilirsem ne mutlu bana'' dedi.

Paranın miktarının küçük olduğunu belirten Muştu, davranışının örnek alınacağını ve Pakistan'daki mağdur insanların yardımına bütün ülke halkının koşacağına inancının tam olduğunu sözlerine ekledi.

Mustafa Hulusi Muştu, 2005 yılında Pakistan'da meydana gelen deprem felaketinin ardından, sünnet düğününde hediye edilen altınlar ile paraları, Pakistan'a ulaştırılması için dönemin Konya Valisi Ahmet Kayhan'a teslim etmiş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan da bir teşekkür mektubu almıştı.


Zaman