- Packard Bellin yeni netbooku satışta

Adsense kodları


Packard Bellin yeni netbooku satışta

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
reyyan
Sat 25 June 2011, 02:30 pm GMT +0200
Packard Bell'in yeni netbooku satışta



Packard Bell 10,1 inç'lik dot s ile mini dizüstü bilgisayar piyasasında temsil ediliyor.

   
Çarpıcı tasarım ve gün boyu batarya performansı ile eş anlamlı olan dot s kullanıcılarına sunduğu performans ve eşsiz akıllı özelikler ile hareket halindebilgisayarkullanımı deneyimini zenginleştiriyor.

Packard Bell'in yeni dot s koleksiyonu benzersiz stili ve gösterişli renkleriyle hemen dikkat çekiyor. Mobilite ve kullanım kolaylığından en iyi şekilde faydalanıp özgürlüğün tadını çıkarmanızı sağlayan Packard Bell dot s eşsiz tasarımıyla fark oluşturuyor.

Söz konusu mini dizüstü bilgisayarları olduğunda stile çok önem verenler için, yeni Packard Bell dot s doğa hissini şık bir tasarımda birleştirerek güçlendiriyor.

Tek-tık fonksiyon tuşları

Packard Bell dot s standart klavyenin %93'ü büyüklüğündeki geniş klavyesiyle kolay yazma olanağı sunuyor ve bilinen çoklu komut özelliklerine sahip dokunmatik faresi sadece iki parmakla gezinti için mükemmel. Fonksiyon tuşlarının üzerine uygun bir şekilde yerleştirilen ve simgelerle gösterilen tek-tık kısayol tuşları sayesinde basit bir dokunuşla sık kullanılan uygulama ve fonksiyonlara erişmek mümkün.

Oynatma, durdurma, ses açma veya kısma ve daha birçok fonksiyon artık hiç olmadığı kadar kolay. MyBackup tuşu dosyalarınızı ne zaman ve nereye yedeklemek istediğinizi ayarlamanıza yardım ediyor.