- Otuzdokuzuncu Mektup

Adsense kodları


Otuzdokuzuncu Mektup

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
derya
Thu 14 January 2010, 01:54 pm GMT +0200
OTUZDOKUZUNCU MEKTUP

Medineli Şeyh Muhammed Sadaka’ya. Kendisinden dua taleb etmesi ve ona karşı olan sevgisini belirtmesi hakkındadır.

ALLAH’IN ADIYLA BAŞLARIM

Hamd, alemlerin Rabbine olsun! Efendimiz Muhammed’in (Sallâllahü aleyhi ve sellem) diğer enbiyâ ve Resullerin bütün âl ve sahâbelerinin üzerine salat ü selâm ederim!

Bu fakir köle, efendisinin, sağ elini öpmesiyle teberrük edip, kendisin’den dua taleb eder, fakire en mühim olan şeylerden zatının afiyetini sorar, dost ve arkadaşların, hepsinin bilhassa Molla Ismail, Molla A.Halim ile bütün talebesinden, dua rica eder. Gözbebeği Abdülaziz’in gözlerinden öperek kendisine dua eder. Hepsine selâm ve sevgilerini sunar.

Mektubunuz bize ulaştı. Onu başımız gözümüz üzerine koydulâr. Gerçekten ondan şefkat ve muhâbbet kokusunu duyduk. Efendim! Mektub gönderrnekle gayet sevinirim. Zira, temiz nefes ve husn-i teveccühleriniz dolayısiyle Allah’ın halis kulu olarak nefsani arâzuların köleliğinden kurtulacağını umarım.

Hacı Emin, Molla Necmettin, Muhammed Mahsum, Muhamned Said, Alaüddin, İzzeddin el ve ayaklarınızdan öperler. Anneleri ve halkımız, bütün âlimler, talebeler ve tâibiler de keza.... cidden okumasına ehil olmasam da, özel olarak bana, genel olarak bütün halka, okunmasını emir buyurduğumuz duayı gece, gündüz okumâktayım. Bu fakiri kardeşi Molla Mustafa’yı duanızdan unutmamanız tekrarla rica olunur.

Allah’ın salat ü selamı, efendimiz Muhammed’in (Sallallahü aleyhi ve sellem) al ve sahabesinin üzerine olsun!