- Onun tövbesini kabul ettim

Adsense kodları


Onun tövbesini kabul ettim

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Tue 24 August 2010, 11:25 am GMT +0200
Onun tövbesini kabul ettim`

ALLAHü teala, peygamberi Musa aleyhisselama hitap edip: `Ey Musa! Filan mahallede, bizim dostlarımızdan biri vefat etti. Git onun işini gör. Sen gitmezsen, bizim rahmetimiz onun işini görür` buyurdu. Hazret-i Musa, emir olunduğu mahalleye gitti. Oradakilere: - Bu gece, burada, ALLAHü tealanın dostlarından biri vefat etti mi? diye sorunca: - Ey ALLAH`ın peygamberi! ALLAHü teala`nın dostlarından hiç kimse vefat etmedi. Ama, filan evde zamanını kötülüklerle geçiren fasık bir genç öldü. Fıskının çokluğundan, hiç kimse onu defnetmeye yanaşmıyor, dediler. Musa aleyhisselam: - Ben onu arıyorum, buyurdu. Gösterdiler. Hazret-i Musa, o eve girdi. Rahmet meleklerini gördü. Ayakta durup, ellerinde rahmet tabakları olup, ALLAHü teala`nın rahmet ve lütfunu saçıyorlardı. Hazret-i Musa, yalvararak münacaat etti:

- Ey Rabbim! Sen buyurdun ki, `O, benim dostumdur`` insanlar ise fasık olduğuna şahitlik ediyorlar. Hikmeti nedir? ALLAHü teala: `Ey Musa! İnsanların onun için fasık demeleri doğrudur. Ama, günahından haberleri var, tövbesinden haberleri yok. Benim bu kulum, seher vakti, toprağa yuvarlandı ve tövbe etti. Bizim huzurumuza sığındı. Ben ki, ALLAH`ım! Onun sözünü ve tövbesini kabul ettim. Ona rahmet ettim ki, bu dergahın ümitsizlik kapısı olmadığı anlaşılsın!` diye buyurdu.

Sevdacık
Sun 29 August 2010, 08:36 pm GMT +0200
Benim bu kulum, seher vakti, toprağa yuvarlandı ve tövbe etti.         Allah razı olsun kardeşim seher vaktini uyanık geçirmek duasıyla.