- Önemli olan milletimizin gönlündeki yerimiz

Adsense kodları


Önemli olan milletimizin gönlündeki yerimiz

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Tue 6 September 2011, 07:22 pm GMT +0200
Görmez: Önemli olan milletimizin gönlündeki yerimiz   
   
Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, son günlerde basında yer alan protokol sıralaması haberlerine ilişkin ‘’Biz itibarımızı, protokoldeki yerimizle ölçmeyiz.
 
 Bizim için önemli olan milletimizin ve gönül coğrafyamızda yaşayan kardeşlerimizin gönüllerindeki yerimizdir’’ dedi.
Başkanlık merkez teşkilatı ile konferans salonunda bayramlaşan Görmez, burada yaptığı konuşmada Türkiye’de olduğu gibi dünyanın pek çok bölgesinde Diyanet İşleri Başkanlığına gösterilen itibarın üst düzeyde olduğuna dikkati çekti. Son günlerde yayımlanan protokol sırasına ilişkin bazı haberlere değinen Görmez, ‘’Biz itibarımızı, protokoldeki yerimizle ölçmeyiz, ölçtürtmeyiz. Biz halkımızın gönlünde, halkımızın nezdinde ve gönül coğrafyamızdaki itibarımızın nerede olduğunu daima dikkate almak zorundayız. Bizim için önemli olan milletimizin ve gönül coğrafyamızda yaşayan kardeşlerimizin gönüllerindeki, yüreklerindeki yerimizdir. Son günlerde basında yer alan haberlere yansıyan sarık, postal mukayesesi haber üretirken kelime seçme nezaketinden bile uzak oldukça özensiz bir kurgulamadır’’ diye konuştu. Diyanet İşleri Başkanlığının millet nezdindeki itibarını korumak için ellerinden gelen her türlü gayreti sarf ettiklerini belirten Görmez, ‘’Beyaz sarığa zerre kadar bir leke dokundurmamak gibi bir görevimiz var. Milletimizin nezdindeki itibarımızı korumak için elimizden gelen her türlü gayreti sarf etmemiz gerekiyor’’ dedi.
Ramazan ayında tüm milleti ‘’can evinden vuran şehit haberleri’’ geldiğini de ifade eden Görmez, şehitlere Allah’tan rahmet, ailelerine ve tüm millete de baş sağlığı diledi. Görmez, ‘’İnşallah Cenab-ı Hak, milletimizi her türlü tehlikeden muhafaza ederek bütün dünya Müslümanlarıyla birlikte, huzur ve barış içerisinde daha nice bayramlara kavuşmayı bizlere nasip eylesin’’ dedi.

yeniasya

mavi derinlik
Tue 6 September 2011, 08:32 pm GMT +0200
   Amiiinn.. Amiiinnn.. Amiiinnn.. Allah Razı olsun Hocamızdan.. Kendisinin yeri öyle sıra ile falan belirlenecek, önem kazanacak ya da kaybedecek gibi değil..  İlkokul çocuklarının kalem boyu ölçüştürmesi gibi bazıları gündeme getiriyor böyle şeyleri.. Sağolsun yeniasya bu konuda hassas davranmış ve güzelce gerekli cevaba vesile olmuştur.. Allah Razı Olsun haber için...