- Okula yardımcı web sayfaları

Adsense kodları


Okula yardımcı web sayfaları

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
ehlidunya
Tue 28 September 2010, 10:01 pm GMT +0200
Okula yardımcı web sayfaları

OKULLARIN açılmasıyla, ödevlerinizde ve çalışmalarınızda yol göstermek amacıyla hazırlanan birkaç kaynak belirtmek istiyoruz.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından çıkartılan bir düzenlemeye göre internetten hazır olarak ödev alıp kullanmak disiplin suçu olarak sayılmakta. Bu kaynakları, yol gösterici olarak kullanmanızı tavsiye ediyor ve sizlere okul hayatınızda başarılar diliyoruz

İlk olarak www.odevindir.net adresinden ulaşabileceğiniz web sitesi yüzlerce hazır ödev ve araştırma bulmak mümkün. Kategoriler halinde bulunan muhtevalar işinizi daha da kolaylaştıracak ve bunun yanı sıra bu ödevlerin arasına kendi çalışmalarınızı da yüklemeniz mümkün, tabii isterseniz.

İkinci olarak www.odevturk.com. ÖdevTürk oldukça profesyonelce hazırlanmış binlerce ödev, makale, araştırma ve tez de yer alıyor. Fakat tam olarak yararlanmak için ücretli üye modülünün olduğunu bilgilendirelim.

Üçüncü ve sonuncusu olan www.odevarsivi.com adresi aracılığıyla ulaşabileceğiniz sitede yine ilköğretimden üniversiteye kadar her sınıfa uygun ödev, araştırma ve tez bulmak mümkün fakat bunun için siteye üye olmanız gerekiyor. Standart bir arama motoru görünümüne sahip. Ödev ararken uzantı veya format seçebilmenize de imkân veriyor. Bu şekilde ister Word, ister PowerPoint, isterseniz de PDF formatlarında arama yapabiliyorsunuz..

YeniAsya