- O Kadar Çoğaldı ki “Bana ne!”lerimiz

Adsense kodları


O Kadar Çoğaldı ki “Bana ne!”lerimiz

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
zera
Sun 29 November 2009, 06:18 pm GMT +0200
O Kadar Çoğaldı ki “Bana ne!”lerimiz

o kadar çoğaldı ki “bana ne!”lerimiz o kadar birikti ki bahanelerimiz.

o kadar benimsedik ki “bana dokunmayan yılan”ları “bin yaşa”tmayı, sokakları kuşatan çaresizliği görmezden gelir olduk vicdanlarımızın sızısını kesiverdik haksızlıkların fotoğrafını çekerken, haksızlığa uğrayanları kendi yalnızlıklarına terkettik.

hepimiz birimiz için olamadık; içimizden çıkıp hepimiz için olmak isteyen birilerini küçümsedik, ucuz kahramanlar listesine ekledik.

“böyle gelmiş böyle gider”leri ağrı kesici gibi yutup başkalarına ağlayan yanlarımızı uyuşturdukrahatladık, çok rahatladık yüreğimize batacak kıymıkları geçtiğimiz yollardan temizlettik nefsimizin iştahını kesecek görüntülerin üstünü ustaca sıvadık yuvalarımızın duvarlarında dışarı sızdırmadığımız sevgi gölcüklerimizden bir kaç damla olsun serpemedik.

yoksulların üstüne göz yaşlarımızı tükettik, gönlümüzün yağmur yüklü bulutlarını kovduk çocukları, çocuklarımızı, çocuk yanımızı senin gibi sevmedik, senin gibi sevindiremedik içimizde sancıyla kıvranıp duran duygularımızı itip kaktık.

yüreğimizi yakıp duran varoluş kaygılarını ciddiye almadık. derdimizi yok sayıp deva aramadık. sahte çarelere kanıp çaresiz kaldık oysa sen, oysa sen kalbimize sahip çıktın onca kötülüğün içinde ‘’vicdanınızı tahriş edeni terk edin’’ ‘dedin de, ‘’şüpheli olandan uzak durun’’ ‘dediğinde de, kalbimize güvendiğini sezemedik.

hoyratlıklarımızı vicdanımızın cetveline vurduğunu göremedik.

hafizvuslat
Sun 29 November 2009, 07:23 pm GMT +0200
Icimizdeki dusmani yenmeli,kalbimizin sesine,aci aci yankisina kulak vermeliyiz,onu teselli edecek zikrullahtan kalbimizi mahrum birakmamaliyiz...aglamak aglamak daima aglamaliyiz,nereye bu gidisimiz,nereye bu hizli yasam,neleri yasarken,neleri olduruyoruz,farketmeliyiz..insan farketmeli,dostunu dusmanini helekide gizli dusmanini fark etmeli...
Gundemime cok uygun bir konu idi,e tabiki +rep...
Bacim sana repleri vere vere rep krizine gircem yaa :D
Helal hos olsun bacima,canim kardesime...
Sevgi ve Dua ile...