- Nikahımıza çelenk yerine fidan gönderin

Adsense kodları


Nikahımıza çelenk yerine fidan gönderin

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
neslinur
Mon 19 July 2010, 01:19 am GMT +0200


Samsun'da evlilik hazırlıkları yapan Dilek ve Umut çifti, nikâh davetiyelerine çelenk yerine ağaç fidanı gönderilmesi notunu düştü


Merasimlere gönderilen çelenklerin israf olmasında dolayı rahatsızlık duyan Dilek Burma ve Umut Aydın çifti, en mutlu anlarını yaşatmak adına "Mutluluk Ormanı" oluşturmaya karar verdi.

Davetiyelerine "Mutluluk Ormanı projemizi için çelenk veya çiçek yerine fidan gönderelim, mutluluğumuzu birlikte yeşertelim" notu düşen Dilek ve Umut çifti, gönderilen fidanları planladıkları bir arazide toprakla buluşturacak. Bu alanda ormanlık oluşturmayı hedefleyen çift, diğer gelin damat adaylarına da bu alanda yer vereceklerini ve onların adına da orman oluşturulmasına olanak sağlayacak. Nikâh şekerinin yerine de canlı çiçek verilecek.