- Ne olur alkol kullanmayın

Adsense kodları


Ne olur alkol kullanmayın

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Fri 19 November 2010, 02:46 pm GMT +0200
Sahte içkiyi boyayla kıvama getirmişler

Başkent polisinin İstanbul ve Bandırma'da iki sahte içki imalathanesine düzenlediği operasyon, insan sağlığıyla nasıl oynandığını gözler önüne serdi.

Şebeke üyelerinin telefonlarını takip eden polis, sahte içki üretiminde kıvamı tutturmak için boya kullanıldığını saptadı. Şebeke üyelerinin, "Dadı bi hoş abi. Şey koku falan yok da dadı acayip ne bileyim bi hoş bi kahve dadı gibi tat var ya.", "Tat vermiyor böyle şey adı nedir, sanki asidi kaçmış gibi abi. Bişeyi eksik gibi geliyor." şeklindeki görüşmeleri kayda alındı. Operasyonda bidonlar içerisinde 1 ton 20 kilogram sahte rakı, sahte ve kaçak halde bin adet 573 rakı, bin 716 şişe votka, 2 bin 143 şişe viski, bin 16 şişe şarap ele geçirildi. Çetenin çok miktarda sahte içkiyi de Balıkesir, Bursa, Ankara ve İstanbul'da bar, pavyon, gazino gibi eğlence merkezleri, Antalya'da ise turistik otellerde piyasaya sürdüğü saptandı. Operasyonda çete lideri şüphelisi Hüseyin K., Şeyhmuz K. ve Haydar B. tutuklanarak cezaevine konuldu. Ele geçirilen malzemelerin piyasa değerinin yaklaşık 3,5 milyon lira civarında olduğu bildirildi.

sidretül münteha
Wed 24 November 2010, 08:19 pm GMT +0200
Allah ıslah etsin Yaradanın yasak ettiği seylerde mutluka ince bir güzellik vardır..

sumeyye
Wed 24 November 2010, 09:43 pm GMT +0200
Esselamu aleykum kardesim ; Haram olan birseyi allaya pullaya anlatmalari da ayri bir günah olsa gerek hem sahtesini de üretip içine birde boya katiyorlar ne diyeyim Rabbim (c.c.) doğru yoldan ayirmasin insaAllah..

Hadice
Thu 25 November 2010, 07:52 am GMT +0200
Alıntı
Esselamu aleykum kardesim ; Haram olan birseyi allaya pullaya anlatmalari da ayri bir günah olsa gerek hem sahtesini de üretip içine birde boya katiyorlar ne diyeyim Rabbim (c.c.) doğru yoldan ayirmasin insaAllah.
.

Aleyküm selam kardeşim  duana Amin Amin Amin
 Rabbim onlarıda ıslah etsin inşaallah..

reyyan
Thu 25 November 2010, 09:04 am GMT +0200
s.a..
Değerli abimizin konu başlığına yazdığı ifadeye dikkat edilmesi  temennisiyle, içki bütün kötülüklerin anasıdır.
Paylaşım için teşekkürler...