- Ne olur affının serinliğini ruhuma duyur

Adsense kodları


Ne olur affının serinliğini ruhuma duyur

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
zera
Thu 5 November 2009, 11:21 pm GMT +0200
Ne olur affının serinliğini ruhuma duyur

Ey kudreti sonsuz, merhameti nihayetsiz, bütün âlemlerin yegâne sahibi Yüceler Yücesi Rabb'imiz! Efendiler Efendisi'ne, O'nun nezih ehl-i beytine, seçkinlerden seçkin ashâbına salât ü selam ederek bunları Senden dileniyoruz, Rabb'imiz!

Ey Yücelerden Yüce Rabb'im! Bütün mal ve mansıp sahipleri kapılarını sürmelediler. Sen'in yüce dergâhının kapısı ise asla kapanmaz ve dilekte bulunanlara her zaman açıktır.

Ya Rabbî, Ya İlahî! Yıldızlar gaybûbet âlemine, gözler de uykuya daldılar. Sen ise ey Rabbim, Hayy'sın, Kayyûm'sun; uykudan, uyuklamadan sonsuz defa münezzeh ve müberrâsın.

Ya Rab! Gece, karanlığıyla mevcûdâtın üzerini örtünce döşekler de seriliverdi ve sevenler sevdikleriyle baş başa kaldılar. Sen, Sen'in yolunda, Sana ulaşma istikametinde cehd ü gayret içinde bulunanların biricik sevgilisi, (benim gibi) yalnızlık gurbetine maruz kalanların da yegâne enîsisin!

Ya İlâhî! Ulu dergâhına sığınan bu kimsesiz kulunu kapından kovacak olursan ben gidip hangi kapıya iltica edebilirim ki! İlâhî! Yakınlığından mahrum edersen beni, o zaman ben kimin yakınlığını umabilirim ki! İlâhî! Şayet Sen bana azap etmeyi murad buyurursan, ben biliyorum ki, cezalandırılmaya fazlasıyla müstehakım! Fakat affınla sarıp sarmalarsan, o da Sen'in lütfun ve keremindir.

Ya Seyyidî, ya İlâhî! Marifet erbabı kulların Sen'i bulduklarında Sen'den başka ne varsa hepsinden yüz çevirmişlerdir. Salih kulların Sen'in fazlınla necâta ermişlerdir. Taksîratı pek çok günahkârlar da "Tevbe, ya Rabbi!" deyip yine Senin kapına yönelmişlerdir.

Ey affı güzel Rabb'im! Ne olur, affının serinliğini ve marifetinin halâvetini benim ruhuma da duyur ve beni onlarla doyur! Her ne kadar ben bunlara lâyık olmasam bile, haşyetle önünde iki büklüm olup ikâbından sakınılmaya lâyık olan da, mücrimlerin günahlarını bağışlama şanına yaraşan da yalnız Sen'sin!

Âlemlerin Rabbi Allah'a sonsuz hamd ü senâ, O'nun en büyük elçisi olan Hazreti Muhammed (aleyhissalâtü vesselâm)'a, diğer enbiya ve mürselîn efendilerimize, Hakk'ın mükerrem ibâdı olan melâike-i kirama, yer ve gök ehlinden salih kullara da Cenab-ı Allâmü'l-Guyûb'un ilmi ve malûmatı adedince salât ü selam olsun.

hafizvuslat
Fri 6 November 2009, 11:34 pm GMT +0200
Amiin amiin amiin.
Kul daraldigi vakit Rabbine yonelir,
kul yalnizligini hissedince Rabbine yonelir,
kul acizligini hissedince Rabbine yonelir,
Sensiz birakma Yarab sensiz birakma Yarab sensiz birakma Yarab!...
Tum Ummeti Muhammedi kotuluklerden afetlerden belalardan musibetlerden hastaliklardan ve en onemlisi nefsimizin esiri olmaktan koru Allahim!...

Sevgi ve Dua ile...

ceren
Tue 12 September 2017, 05:01 pm GMT +0200
Aleykumselam.rabbim razı olsun paylasimdan kardesim. ..

melda 6D
Tue 12 September 2017, 06:35 pm GMT +0200
Rabbim sen bizim günahlarımızı bağışla inşallah

Sevgi.
Wed 13 September 2017, 02:39 am GMT +0200
Mevlam bizleri affedilen kullarından olmayı nasip etsin inşaAllah.

Bilal2009
Wed 13 September 2017, 02:48 pm GMT +0200
Ve aleykümüsselam Rabbim bizleri affedilenlerden eylesin Rabbim paylaşım için razı olsun

ceren
Wed 13 September 2017, 04:48 pm GMT +0200
Aleykümselam.Rabbim bizleri işlediği tüm günahlardan pişman olan ve tevbe edip allahın affına sıgınıp rahmet bulan kullardan olalım inşallah...