- NASA'nın hatasını 17 yaşındaki genç buldu

Adsense kodları


NASA'nın hatasını 17 yaşındaki genç buldu

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
halim
Sat 1 April 2017, 02:51 am GMT +0200
NASA'nın hatasını 17 yaşındaki genç buldu

NASA'nın yaptığı hata, 17 yaşındaki bilim tutkunu gencin gözünden kaçmadı. Miles Soloman isimli genç, NASA'yı uyararak araştırmaları yanlış yaptıklarını söyledi.

ABD tarafından tam olarak 58 yıl önce kurulan Uluslararası Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), şu anda hem uzay araştırmaları hem de dünya dışı yaşam konularında en yetkili kuruluşlardan biri. Yüzlerce bilim adamının çalıştığı NASA'da dahi çeşitli hatalar meydana gelebiliyor. Son olarak 17 yaşındaki bir genç, kurumun araştırmalar sırasında yanlış ölçümler yaptığını söyledi.

İngiliz Miles Soloman, NASA'nın Uluslararası Uzay İstasyonu'ndaki radyasyon sensörlerinde çeşitli ölçümleri yanlış yaptığını bildiriyor. Bunun sebebi ise sensörlerin radyasyon yakalayamadığı durumlarda negatif değerleri göstermesi. Bu durumun "negatif enerjiyi" doğruladığını söyleyen genç, NASA'yı uyararak negatif enerjinin var olmadığını belirtiyor.
 
Gerekli mercilere taleplerini gönderen Soloman, konuyla ilgili NASA'dan bir teşekkür mesajı da almış. Hatta NASA bu aşamadan sonra genci kuruma davet edip iş bile teklif etmiş.

Akşam

Sevgi.
Sat 1 April 2017, 03:26 pm GMT +0200
Aleyna ve aleykümselam herkesin aklı ve zekası aynı değildir insanoğluyuz hepimiz hata yapabiliriz hata yapmayan yalnızca Allah tır inşaAllah