- Namaz sergisi

Adsense kodları


Namaz sergisi

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Fri 16 May 2014, 10:10 pm GMT +0200
Namaz sergisi



Üsküdar Anadolu İmam Hatip Lisesi'den 100 öğrencinin hazırladığı, namaz kılmaya özendirmeyi amaçlayan resim sergisi Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde açıldı.

Genç nesile namazı sevdirmek ve özendirmek amacıyla kolları sıvayan Üsküdar Anadolu İmam Hatip Lisesi müdürü ve öğretmenleri öğrencilerle birlikte 500 eserden oluşan bir sergi hazırladılar.

Müdür Mustafa Akgül ve Şair Adem Turan'ın girişimiyle 10 kişiden oluşan öğretmen grubu, 100 öğrenciye rehberlik yaptılar. Ortaya çıkan 500 eser önce Altunizade Kültür Merkezi'nde ardından da Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde sergilenmeye başladı. 20 Mayıs'a kadar burada açık kalacak sergi daha sonra Üsküdar Meydanı'na taşınarak 5 gün boyunca sergilenecek.

Okulun müdürü Mustafa Akgül sadece Üsküdar'daki 30 ayrı okuldan öğrencilerin bu sergiyi gezmeye geldiklerini söyledi. Üsküdar Anadolu Meslek Lisesi'nde öğretmen olarak da görev yapan Şair Adem Turan ise sergide yer alan eserlerde ayetler, hadisler ve din bilginlerinin sözlerine yer verdiklerini söyleyerek öğrencilerin ve öğretmenlerin büyük bir özveriyle sergiyi hazırladıklarını söyledi.

Yeni Şafak

elifbenal7a
Sun 18 May 2014, 04:58 pm GMT +0200
Çok güzel bir sergi olmuştur bence... İnşallah böyle sergiler namaz kılmayanları da teşvik eder...