- Namaz kılıyor oruç tutuyor ve gol atıyor!

Adsense kodları


Namaz kılıyor oruç tutuyor ve gol atıyor!

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
neslinur
Thu 19 August 2010, 12:33 am GMT +0200



Barcelona'ya attığı iki golle takımı Sevilla'nın kupayı kazanmasında büyük rol oynayan Oumar Kanoute, Ramazan'da oruç tutarak, daha çok güçlendiğini söyledi.


İspanya Süper Kupa finalinde Barcelona'ya attığı iki golle takımı Sevilla'nın kupayı kazanmasında büyük rol oynayan Oumar Kanoute, Ramazan ayında oruç tutarak, daha çok güçlendiğini söyledi.

Sevilla'nın Müslüman golcüsü Sabah'da yer alan röportajında çarpıcı açıklamalar yaptı. Şu ana kadar çalıştığı her teknik adamın oruç tutmasına saygı gösterdiğini anlatan Kanoute, "İspanya iklimi çok sıcak ve bu nedenle yaz aylarında oruç tutmak gerçekten çok zor. Fakat Allah'a şükürler olsun, ben orucumu tutabiliyorum. İman sahibi olmam, iyi bir futbolcu olmamı sağlıyor, futbol da beni daha sağlıklı yapıyor. İslam'ı bilen insanlar şunu da çok iyi bilirler ki; Ramazan ayında oruç tutmakla, insan güçsüzleşmez, zayıflamaz." dedi.

Malili golcü, "Bir futbolcu olarak ibadetlerini nasıl yerine getiriyorsun?" sorusuna ise şu cevabı verdi: "Futbolcu olmam, benim ibadetlerimi aksatmama bir engel değil. Örneğin idman varken tesislerde, maç günleri ise soyunma odalarında namazımı kılıyorum."