- Müslüman Arakanlılar organ mafyasının elinde

Adsense kodları


Müslüman Arakanlılar organ mafyasının elinde

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
reyyan
Thu 24 January 2013, 04:46 pm GMT +0200
Müslüman Arakanlılar organ mafyasının elinde



Arakan'dan kötü haberler gelmeye devam ediyor

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun ziyaretinden sonra katliamlar durmuş olsa da Arakan'dan kötü haberler gelmeye devam ediyor. Burma hükümetinin toplu katliamları sona erdirdiği ancak şimdi de Arakanlıların tek tek öldürüldüğü belirtiliyor.

Türkiye'ye teşekkür ziyaretinde bulunan Rohingya Dayanışma Derneği Başkanı Mohammed Ayub, bölgede durumun hala kritik olduğunu belirtti.Bölgeden kaçışın sürdüğünü kaydeden Ayup, Tayland'a sığınan Arakanlıların burada da polis tarafından organ mafyalarına satıldığını doğruladı.

Ayub şöyle konuştu: 'Göçmenler, organ mafyalarına satılıyor. Genelde çocukları alıyorlar. Bir de genç kızları bilinmedik yerlere götürüyorlar. Giden mültecilerin yüzde sekseni gençlerden oluşuyor.'

Yeni Şafak

sümeyra
Thu 24 January 2013, 05:35 pm GMT +0200


    Rabbim yardımcıları olsun..Onlar için bir imtihan olduğu kadar,bizler için de bir imtihan bu yaşananlar..Dualar külliyet kesbedince, kabule karin olur..İnşaallah Rabbim selamete çıkarsın..

hafiza aise
Thu 24 January 2013, 05:45 pm GMT +0200
Esselamu aleykum ve rahmetullah ; çok üzücü. Rabbim yar ve yardımcıları olsun. Fırsat kollayan zalimleri de kahretsin.

ehlidunya
Thu 24 January 2013, 06:50 pm GMT +0200
Ve aleykum selam ;allah bu müslüman kardeşlerimizin yardımcısı olsun inşaallah kendi ülkelerindeki durum düzelir ve tekrar kendi memleketlerine dönmek nasip olur allah zalimlerin zulmünden ümmeti muhammedi muhafaza eylesin

sumeyye
Fri 25 January 2013, 01:36 am GMT +0200
a.s.. ; amin amin ecmain inşaallah kardeşlerim , çok üzücü durumlar..Bir çözüm bulunur bir an önce inşaallah.Dualarimizla yanlarinda olalim.Rabbim c.c yar ve yardimcilari olsun inşaallah.