- Müminler, Kurşunlu Camisi'nden yükselen alevleri hiçbir zaman unutmaz

Adsense kodları


Müminler, Kurşunlu Camisi'nden yükselen alevleri hiçbir zaman unutmaz

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
halim
Fri 25 December 2015, 10:44 pm GMT +0200
Bu ülkede yaşayan müminler, Kurşunlu Camisi'nden yükselen alevleri hiçbir zaman unutmaz ve unutmayacaktır

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, “Bu ülkede yaşayan müminler, Kurşunlu Camisi'nden yükselen alevleri hiçbir zaman unutmaz ve unutmayacaktır” dedi.

Gaziantep'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü vesilesiyle düzenlenen 'Şehitleri Anma ve Kur'an Ziyafeti' programı, Gaziantep İl Müftülüğü hizmet binasının açılışı ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Gaziantep'te bulunan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez,  Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki kentin ilk Osmanlı eseri olan Kurşunlu Camii’ye yapılan saldırıyla ilgili açıklama yaptı. Diyarbakır ve Mardin'den üzücü haberler aldıklarını söyleyen Başkan Görmez, "Camiler, bizim özgürlük mekanlarımız ve bağımsızlığımızın, istiklalimizin sembolüdür. Yeryüzünde camiyi İstiklal Marşı'na yerleştirmiş bir milletiz ancak terör olaylarının yaşandığı bölgedeki 29 camide 1 aydır müminlerin secdeye kapanamıyor oluşu, insanlarımızın ibadet etmekten dahi mahrum bırakılıyor olması, bizim için üzüntü kaynağıdır. Bu ülkede yaşayan müminler, Kurşunlu Camisi'nden yükselen alevleri hiçbir zaman unutmaz ve unutmayacaktır." diye konuştu.

Kendi milletine, devletine, ülkesine, halkına hendekler veya çukurlar kazarak, yanlışlık içerisinde olan tüm gençleri ve insanları bir an önce aklıselime davet ettiğini belirten Başkan Görmez, bölge insanının kısa sürede normal yaşantısına dönmesini temenni etti. Ülkenin her karışında, her türlü emniyet ve güvenin birlikte tesis edileceğini vurgulayan Başkan Görmez, "Allah, inşallah en kısa sürede camilerimizde özgürce ibadet etmeyi bizlere nasip eder" ifadesini kullandı.

RAMAZAN 7/D
Fri 25 December 2015, 10:49 pm GMT +0200
Amin ecmain . Gerçekten çok üzülüyoruz bu adını bile söylemekten iğrendiğim terör olayları yüzünden . Hergün şehit haberleri görüyoruz . İbadethanelerimizi ateşe veriyorlar . Rabb'im milletimize devletimize yardım eylesin .

İnşALLAH doğu halkı , bizler de huzura kavuşuruz .