- Mübarek geceler dünyada barışı tesis etmek için bir fırsattır

Adsense kodları


Mübarek geceler dünyada barışı tesis etmek için bir fırsattır

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
ehlidunya
Mon 27 June 2011, 02:56 pm GMT +0200
Mübarek geceler dünyada barışı tesis etmek için bir fırsattır'

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey, "Mübarek günlerin ve gecelerin, el ele verip tüm dünyada barışı tesis etmemiz için bize sunulmuş birer fırsat olduğunu unutmamalıyız." dedi.

Güzelbey, Miraç Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajda, şefkat, yardımlaşma, kin ve kırgınlıkları unutma, büyükleri hatırlama, sevgi, hoşgörü, kardeşlik ve beraberlik ortamı oluşturmaya aracı olmaları bakımından kandil gecelerinin önemine dikkat çekti.
Asım Güzelbey, "Birlik ve beraberliğin önemli olduğu, kardeşliğe ihtiyacımız olan dünyamızda kandillerin önemi daha da fark edilir olmaktadır. Çünkü günümüzde yaşanan kin ve nefret duyguları, düşmanlıklar bazen insani duyguların önüne geçmekte, bizleri kötü davranışlara yöneltmektedir. Mübarek günlerin ve gecelerin, el ele verip tüm dünyada barışı tesis etmemiz için bize sunulmuş birer fırsat olduğunu unutmamalıyız. Bizler bu mübarek günler vesilesiyle dostluklara daha da önem vermeli, kırgınlıklardan kaçınmalı, yapılan hatalarımızı telafi etme yoluna gitmeliyiz. Yüreğimizi nefret ve düşmanlık gibi duygulardan temizlemeye çalışmalı, insani meziyetlerimizi ön plana çıkartan bir yaşamı tercih etmeliyiz." diye konuştu.

sentez haber