- Minik öğrencilere askıda Kuranı Kerim dağıtıldı

Adsense kodları


Minik öğrencilere askıda Kuranı Kerim dağıtıldı

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
neslinur
Thu 12 August 2010, 11:06 am GMT +0200



Kırıkkale'de Eyyüp Sultan Camii'nde okuyan minik öğrencilere askıda bulunan Kur-an'ı Kerim dağıtıldı.


Kırıkkale'de ilk kez uygulanan 'Askıda Kur'an-ı Kerim' uygulaması büyük ilgi gördü. Hayırsever insanların Kur'an-ı Kerim alınması için bıraktığı paraları toparlayan cami görevlileri, yaz okulundaki öğrencilere, bağışlanan paralarla alınan Kur'an-ı Kerim hediye etti. Dağıtım sırasında öğrenciler tarafından Kur'an-ı Kerim, ilahiler ve sureler okundu.

Aileler, çocuklarının Kur'an-ı Kerim okumasını büyük bir heyecanla izledi. Bazı aileler yanlarında getirdikleri fotoğraf makinesi ve kameralarla olanları kaydetti.
Cemaatin verdiği paralarla Kur'an-ı Kerim alan Eyüp Sultan Camii imamı Sefer Kırat ve Mekke Camii İmamı Yakup Ulusoy, Kur'an-ı Kerim dağıtımını gerçekleştirdi.
Toplam 60 öğrenciye Kur'an-ı Kerim dağıtan imamlar Sefer Kırat ve Yakup Ulusoy, Kur'an-ı Kerim'in yanı sıra öğrencilere çeşitli hediyeler takdim etti. Ayrıca imamlar, ihtiyaç sahibi öğrencilere maddi ve manevi yardımda bulundu. Programda İl Müftüsü Osman Şarklı, günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Program sonunda öğrencilere yemek ikram edildi.


Eyüp Sultan Camii'nde düzenlen programa İl Müftüsü Osman Şarklı, Müftü Yardımcısı Bilal Kara, Eyüp Sultan Camii İmamı Sefer Kırat, Yakup Ulusoy, öğrenci velileri ve cami cemaati katıldı.
Haber 7