- Minbere kaskla çıktı

Adsense kodları


Minbere kaskla çıktı

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

rray
ehlidunya
Sat 27 August 2011, 08:35 pm GMT +0200
Minbere kaskla çıktı: Canlarımız bize emanet trafik kurallarına uyalım

 Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde son günlerde sık sık rastlanan ve ölümle biten motosikletli trafik kazalarına dikkat çekmek için ilçedeki cami imamı minbere kasklı ve eldivenli olarak çıktı.
Hürriyet Mahallesi'nde bulunan İbrahim Güneş Camii imamı Muhammed Yunusoğlu, başında kaskı ve ellerinde siyah eldiveni ile cuma hutbesini okudu. Yunusoğlu okuduğu hutbede bir hafta içinde iki gencin kasksız motosiklet kullanmaktan dolayı geçirdikleri trafik kazalarında hayatlarını kaybettiklerine, yaklaşan Ramazan Bayramı'nda ailelerini ve sevdiklerini yasa boğduklarına dikkat çekti. İlçede birçok kişinin ehliyetsiz ve kasksız motosiklet kullandığını dile getirdi. Yunusoğlu, "Cenab-ı Allah ayeti kerimesinde 'Siz kendi elinizle kendinizi tehlikeye atmayın' buyuruyor. Allah canımızı bize emanet olarak vermiş. Bizim bu emanete sahip çıkmamız lazım. Annelerimizi ve sevdiklerimizi ağlatmaya hakkımız yoktur. Gençlerimizin bu yaşta ailelerini yasa boğmaya hakları yoktur. Tüm STK'ların bu işe el atmalarını istiyorum. Bizler artık taziyelere yetişemez olduk. Artık hiçbir genç bayramı ailesine zehir etmesin ve kullanacak ise hız yapmadan ve kasklı olarak motosikletlerini kullansınlar." ifadelerini kullandı.


saniyenur
Mon 29 August 2011, 10:20 pm GMT +0200
konuya camaatin dikkatini çekmek açısından ilginç bir örnek olmuş gerçekten.Allah razı olsun haber için.

mavi derinlik
Mon 29 August 2011, 10:41 pm GMT +0200
     Çok güzel.. Anlatımları tek düzelikten çıkarıp daha etkili, daha alternatifli ama seviyeyi de koruyarak canlandırmak gerek.. İnşallah Faydalı olur...