- Microsoft para kazandıracak

Adsense kodları


Microsoft para kazandıracak

Smf Seo Versiyon , -- Seo entegre sistem.

Array
reyyan
Mon 20 June 2011, 04:33 pm GMT +0200
Microsoft para kazandıracak




Gençlerin istihdamına ve para kazanmasına önemli bir katkı yapacak iki yeni proje hazırlanıyor.

   
Gençlerin istihdamına ve para kazanmasına önemli katkı yapacak iki yeni proje üzerinde çalıştıklarını söyleyenMicrosoftTürkiye Genel Müdürü Tamer Özmen, "Şu anda her iki proje konusunda da içerik bilgisi vermek istemiyoruz. Ekonomide ciddi bir fark oluşturacak projeler olduğuna inanıyoruz" dedi.

Özmen, Microsoft'un Türkiye'de benimsediği ' Yeni Ol, Önde Ol' vizyonu kapsamında hareket ettiğini belirterek şu bilgileri verdi:

"Microsoft'un finans sektöründe önemli bir deneyimi var. Bankacılığı daha kolaylaştıracak bir dizi projemiz var. Bu konudabankabirleşmelerinde en deneyimli bir profesyoneli kadromuza dahil ettik. Ayrıca sektörde çok deneyimli iki arkadaşımızı da genel müdür yardımcısı olarak kadromuza dahil ettik. Şimdi de ABD'de bilişim sektöründe çok önemli bir ismi, Microsoft Türkiye'yetransferetme sürecindeyiz. Son dönemde çok doğru ve değerli transferler yaparken, aynı zamanda ters beyin göçünü de başlatmış oluyoruz bir anlamda"

Microsoft'un Anadolu'da illere yönelik daha aktif bir süreçte olacağını belirten Özmen, "Şimdiye kadar Bursa ve Kocaeli'ye gittik ve oradaki şirketlerle görüşmeler yaptık. Microsoft olarak onların ihtiyaç ve beklentilerini öğrendik. Bizim bu ihtiyaçların karşılanmasında neler yapabileceğimizi anlattık. Şimdi hedefimiz 12 ayda her ay bir il olmak üzere 12 ile gitmek olacak. Öncelikle KOBİ'lerin rekabetçi güçlerini arttırarak onların dünyaya açılmalarına destek olmak istiyoruz. Bu da bilişime ve teknolojiye yatırım konusunda onları ikna etmekten geçiyor"

SABAH GAZETESİ